Η μεταμόρφωση της Lady Gaga: Μένει στο Plaza, κυκλοφορεί σαν σταρ του παλιού σινεμά - Οι απίθανες εμφανίσεις της στην Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

Άλλος άνθρωπος!

Μια σειρά από αξεπέραστες εμφανίσεις έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη η Lady Gaga, που έχει μεταμορφωθεί σε μια σταρ του παλιού σινεμά.

Από τις εξτραβαγκαντ εμφανίσεις - όπως την τουαλέτα με το κρέας - στην ολική της αλλαγή για το Born this Way και την μεταμόρφωσή της σε καουμπόισσα με στρας κατά τη διάρκεια της προώθησης του Joanne, η σταρ φαίνεται πως έχει βρει πλέον ένα νέο προσανατολισμό… και είναι πολύ glam!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Μετά την ταινία House of Gucci η Lady Gaga έχει περάσει τις τελευταίες δύο ημέρες στο ξενοδοχείο Plaza της αμερικανικής Μητρόπολης και μάλλον ο χώρος έχει επηρεάσει και τις στυλιστικές της επιλογές, όπως σημειώνει η Vogue Uk.

 

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια έχει φορέσει απίθανα σύνολο που θα ταίριαζαν σε μια ηθοποιό του παλιού Hollywood, ενώ φοράει και αντίστοιχα μαύρα ρετρό γυαλιά που απογειώνουν το στυλ της.

 

 

 

 

Από το ροζ πουά φόρεμα από το brand Alessandra Rich, στο μαύρο Mcqueen με την δαντέλα και το τούλι είναι πραγματικά αγνώριστη, ενώ τα στιλέτο Jimmy Choo και γυαλιά ηλίου Gentle Monster κάνουν την διαφορά.

Η Gaga και οι στυλίστες Sandra Amador και Tom Eerebout ξέρουν πώς να δημιουργήσουν ένα δραματικό Look και έχουν μετατρέψει το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη σε μια «βιτρίνα μόδας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ