Το πιο ονειρικό φιλί: Η Katy Perry & ο Orlando Bloom λες και βρίσκονται στην άκρη του κόσμου! - η ρομαντική φωτό από τις διακοπές τους

Περνούν όμορφες στιγμές στην Τουρκία

Δύο υπέροχες φωτογραφίες μοιράστηκε στο Instagram η Katy Perry που κάνει διακοπές στην Τουρκία μαζί με τον αγαπημένο της Orlando Bloom.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την 36χρονη τραγουδίστρια και τον 44χρονο ηθοποιό να ανταλλάσσουν ένα φιλί ενώ στέκονται στην άκρη μιας infinity πισίνας στο Six Senses Kaplankaya resort. Είναι λες και βρίσκονται στην άκρη του κόσμου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Στην δεύτερη το ζευγάρι αγκαλιασμένο έχει στρέψει το βλέμμα προς την κάμερα και χαμογελά στον φακό. 

Photo: Instagram/katyperry

Η Katy Perry φορά ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα, ενώ ο αρραβωνιαστικός της και πατέρας της κορούλας τους Daisy Dove είναι ντυμένος με ένα κίτρινο μπλουζάκι και λευκό παντελόνι.

Πριν λίγες ημέρες ο Orlando Bloom είχε δημοσιεύσει και μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία ήταν μαζί με την αγαπημένη του και τον 10χρονο γιο του Flynn Christopher, από την πρώην σύντροφό του Miranda Kerr.

Δείτε επίσης: Όταν η Katy Perry γεννούσε: Με ένα τεράστιο ηχείο ο Orlando Bloom να παίζει χαλαρωτική μουσική & να της κάνει «Ομμμ...» (βίντεο)

«Οικογένεια, αγάπη» έγραψε στο ποστ του ο ηθοποιός ενώ στην εικόνα βλέπουμε τους τρεις τους να περπατούν χέρι, χέρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ