Η βασίλισσα Ελισάβετ σωφερίνα! Με το αμάξι της στο Royal Horse Show - Και η εγγονή της στα χνάρια του παππού - οδήγησε την άμαξα του (φωτό)

Eχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και μαζί του έχουν αρχίσει και τα royal events με την βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει το παρών στο Royal Windsor Horse Show, που είναι και μια από τις αγαπημένες της εκδηλώσεις.

Μετά το ταξίδι της στην Σκωτία η 95χρονη Βρετανίδα μονάρχης πήρε το Range Rover της και οδήγησε μέχρι εκεί, συνοδευόμενη από τους πιστούς βοηθούς της.

Η Ελισάβετ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα και δεν είναι η πρώτη φορά την βλέπουμε να οδηγεί. Άλλωστε η ίδια όταν ήταν ακόμα έφηβη - κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου - εκπαιδεύτηκε ως οδηγός και μηχανικός!

Καθώς πρόκειται για ένα «κλειστό» event  βασίλισσα ήταν ντυμένη απλά - όπως συνηθίζει στην συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1943 για πέντε ημέρες τον Μάιο ή τον Ιούνιο στο Windsor Home Park.

Το show αλόγων είναι το μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο που φιλοξενεί διεθνή διαγωνισμό για dressage, jump jumps, οδήγηση με άμαξα και αντοχή. Επιπλέον, υπάρχουν πάνω από 130 μαθήματα επίδειξης.

Στο Royal Windsor Horse Show πήρε μέρος και η εγγονή της Lady Louise Windsor η οποία μάλιστα οδηγούσε την άμαξα του παππού της πρίγκιπα Φίλιππου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the_royal_kidsx

Η 17χρονη κόρη της Κόμισσας του Wessex και του πρίγκιπα Edward (γιου της βασίλισσας) ακολουθεί τα χνάρια του παππού της, με την Daily Mail να αναφέρει ότι πιθανόν η νεαρή κοπέλα να κληρονόμησε μετά τον θάνατό του και μια από τις άμαξές του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kfb (@kelvinfbruce)

Φορούσε ένα πράσινο σακάκι με country αισθητική ενώ φυσικά είχε και ένα εντυπωσιακό καπέλο με φτερά στην μια πλευρά.

Η Lady Louise έχει αγωνιστεί και σε άλλους διαγωνισμούς με άμαξες και η ίδια θεωρείται ικανότατη οδηγός, όπως άλλωστε θεωρούνταν και ο παππούς της πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος είχε σχεδιάσει και την αγαπημένη του άμαξα, που ακολουθούσε το φέρετρό του στην κηδεία του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ