Julia Roberts: Η σπάνια φωτό για την επέτειο με τον άντρα της ζωής της - 19 χρόνια γάμου με τον Daniel Moder - «τώρα ξεκινάμε!»

«Κρατιέμαι από αυτό το πανέμορφο κορίτσι μέρα με τη μέρα»

Την επέτειο 19 χρόνων γάμου γιόρτασαν η Julia Roberts και ο Daniel Moder με την ηθοποιό να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία.

Μπορεί να μην κάνει συχνά αναρτήσεις με τον αγαπημένο της ωστόσο η 53χρονη με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο τους βλέπουμε μαζί αγκαλιά να κοιτούν προς τον φακό.

Ο 52χρονος διευθυντής φωτογραφίας έχει βρεγμένα τα μαλλιά του και μια πετσέτα στους ώμους του, που μαρτυρά ότι βρίσκονται σε κάποια παραλία. Η Roberts από πλευράς της φοράει ένα καπέλο και τα γυαλιά ηλίου της. «18 χρόνια. Τώρα ξεκινάμε» έγραψε στο ποστ της ενώ ανάλογη φωτογραφία δημοσίευσε και ο άντρας της.

«Σήμερα ξεκινάμε τον 20ό χρόνο του γάμου μας. Αυτή η φωτογραφία είναι σε έναν σκονισμένο δρόμο πριν από εκείνη τη μεγάλη ιδέα… κρατιέμαι από αυτό το πανέμορφο κορίτσι μέρα με τη μέρα. Μια επική μέρα κάθε στιγμή» έγραψε στην ανάρτηση του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τα 16χρονα διδύμα Hazel και Phinnaeus, καθώς και τον 14χρονο Henry.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ