Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Topwomen οι εργαζόμενες φοιτήτριες που βρήκαν πορτοφόλι με 8.000 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία - γιατί να μην τις γνωρίσουμε

Συγκινημένος με την κίνηση ο επικεφαλής της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλία 

8.000 ευρώ είχε μέσα το πορτοφόλι που βρήκαν εργαζόμενες φοιτήτριες στη Λάρισα, με τις κοπέλες να το παραδίδουν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Αστέριου Μαντζιώκα, που δημοσίευσε το lamiareport.gr, τα κορίτσια, που δουλεύουν για να σπουδάσουν, έδωσαν το πορτοφόλι με τα χρήματα στις Αρχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα "καλά νέα" σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€.

Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους....Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας....»,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ