Επιτέλους κόκκινο χαλί Φεστιβάλ Καννών: Andie MacDowell 63 με άφρο γκρίζα μαλλιά, Helen Mirren 75 ετών με κίτρινο φόρεμα & ωραίες ρυτίδες (φωτό)

Παρέδωσαν μαθήματα στυλ!

Εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών που άνοιξε χθες αυλαία με την ταινία Annette του Λεός Καράξ, μετά από ένα χρόνο, αφού πέρυσι είχε ματαιωθεί λόγω της πανδημίας.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν δύο κυρίες του Hollywood που παρά την ηλικία τους παραμένουν λαμπερές «βάζοντας τα γυαλιά» σε πολλές νεότερές τους.

Ο λόγος για τις Andie MacDowell και Helen Mirren που έδειχναν κομψές, η κάθε μια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Οι δυό τους πόζαραν μαζί στις κάμερες και εμείς μείναμε να χαζεύουμε τις τουαλέτες και τα κοσμήματά τους!

 

Ειδικότερα η 63χρονη Andie είχε επιλέξει ένα γαλάζιο Prada φόρεμα με περίτεχνο σχέδιο στο πάνω μέρος, ενώ εντυπωσίασε με τα φυσικά γκριζαρισμένα σγουρά μαλλιά της. Την ίδια ώρα το σκούρο μακιγιάζ που είχε κάνει στα μάτια της τόνιζε το βλέμμα της και ταίριαζε υπέροχα με το look της.

 

Και τι να πει κανείς για την 75χρονη Helen Mirren και το κίτρινο Dolce and Gabbana φόρεμά της. Το είχε συνδυάσει με ασορτί γόβες και χρυσό τσαντάκι παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lucio (@luciodirosa)

 

Αν κάτι ωστόσο «έκλεψε» την παράσταση ήταν το υπέροχο διαμαντένιο περιδέραιο που στόλιζε τον λαιμό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ