Bella Hadid: Από το catwalk στο Παρίσι απευθείας πτήση για Κάννες - Το κόκκινο χαλί «στέναξε» με την μαύρη τούλινη ουρά (φωτό & βίντεο)

Τα διαμαντένια κοσμήματά της ήταν πολλών καρατίων!

Η Bella Hadid με την εκπληκτική της τουαλέτα έκανε το κόκκινο χαλί των Καννών να αναστενάξει!

Το 24χρονο μοντέλο πριν πετάξει για Κάννες περπάτησε στο catwalk της Off-White στο Παρίσι φορώντας μεταξύ άλλων ένα μίνι φόρεμα με συγκλονιστικό μπλε ηλεκτρίκ χρώμα.

 

 

Και μετά ήρθε το Φεστιβάλ! Εκεί λοιπόν η μικρή αδερφή της Gigi Hadid φόρεσε μια vintage Jean Paul Gaultier, την οποία είχε φορέσει στην πασαρέλα το 2002 η Naomi Campbell.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P E E (@peebartley)

 

Η λευκή της τουαλέτα είχε λαιμόκοψη με τούλι, αλλά εκείνο που πραγματικά έκλεβε την παράσταση ήταν η επίσης τούλινη, μαύρη ουρά.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Το topmodel είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε ένα εντυπωσιακό κότσο ενώ το look της ολοκλήρωναν τα υπέροχα και... πανάκριβα Chopard κοσμήματά της!

Ειδικότερα φορούσε σκουλαρίκια από λευκό χρυσό με δύο διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού. 18,05 καρατίων παρακαλώ! ενώ 5,82 καράτια ήταν το σύνολο των υπόλοιπων διαμαντιών που φορούσε σύμφωνα με το Elle.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Page (@luxyhadid)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barirah ? (@barirahmaddi)

 

 

 

Φορούσε επιπλέον δύο δαχτυλίδια από το Brand Chopard, ένα με διαμάντι 5,45 καρατίων, και ένα άλλο ένα με ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς 2,42 καρατίων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ