Demi Moore: Αυτό είναι το μαγιό ''Σαντορίνη'' που λανσάρει με 95 δολάρια - Το ελληνικό όνομα στο διεθνές brand Αndie (φωτό)

Το ''Santorini'', κολακεύει όλους τους τύπους σώματος... 

Στην Ελλάδα με την κόρη της Rumer Willis βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Demi Moore και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Χολιγουντιανή σταρ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αθήνα έφυγε για την Κρήτη όπου θα γίνει νονά στο παιδί γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και τώρα κάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

 

 

 

 

Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της πάνω σε ένα σκάφος, με φόντο την μαγευτική Σαντορίνη. 

«Happy 4th from Santorini!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, καθώς γιόρτασε την ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Σε μια άλλη της ανάρτηση όμως ποζάρει με τις τρεις κόρες τις και λανσάρει τη νέα συλλογή μαγιό του αγαπημένου της brand ''Αndie''. 

 

 

 

 

Eίναι ενα brand που όπως λέει η ίδια αγαπάει πολύ και εμπιστεύεται από την αρχή της δημιουργίας του. Μάλιστα επένδυσε σε αυτό. Τώρα παίρνει μέρος στην καμπάνια μαζί με τις αγαπημένες της κόρες και λανσάρει ένα υπέροχο μαγιό, το ''Santorini''. 

 

 

 

 

 

 

Όπως παρατηρούμε έχει ελληνικό όνομα, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 95 δολάρια. Στο site Andieswim μπορεί να το βρει κανείς σε 4 διαφορετικά χρώματα, ενώ βγαίνει και σε πολύ μεγάλα μεγέθη. 

 

 

''Με τις λεπτομέρειες, τους κόμπους και το υπέροχο μπροστινό μέρος, το μαγιό ''Santorini'' σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα δείχνετε λίγο δέρμα. Είναι σέξι και ταυτόχρονα  ισορροπημένο'', γράφει η περιγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ