Daniel Mickelson: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 23 του χρόνια ο ξανθός άγγελος - Ανερχόμενος ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο (φωτό)

Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει γνωστά... 

Ο 23χρονος ηθοποιός Daniel Mickelson άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (4/7). Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του ηθοποιού, Meredith Mickelson στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η οικογένεια δεν αποκάλυψε τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού.

Η καρδιά μου είναι διαλυμένη και αυτό που γράφω είναι τόσο λάθος και δεν ξέρω καν τι να πω. Χθες έχασα τον αδερφό μου, τον καλύτερο μου φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου. Δεν υπήρχε ένα άτομο που αγαπούσα περισσότερο σε αυτήν τη γη. Δεν υπάρχουν λέξεις που να αποφέρουν δικαιοσύνη που θα μπορούσα να γράψω. Αν τον γνώριζες θα τον αγαπούσες.

 

 

 

 

Ήταν ο πιο ευτυχισμένος, ο πιο λαμπρός και χαμογελαστός άνθρωπος που υπήρχε και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Θεός με επέλεξε να γίνω αδερφή του για όλη την καταπληκτική του ζωή" έγραψε η πολυαγαπημένη του αδερφή. 

Δημοσίευμα της The Sun ανέφερε τα συγκινητικά μηνύματα για τον αδικοχαμένο νεαρό ηθοποιό ανέβασαν πολλοί στα κοινωνικά μέσα, μεταξύ αυτών και η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, με την οποία ήταν καλοί φίλοι. «Σε ευχαριστώ που ήσουν ο λόγος για τόσο πολύ γέλιο και χαρά στον κόσμο, δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα εδώ. Σε αγαπώ, Daniel». 

 

 

«Λυπάμαι που το ακούω αυτό. RIP». Η κόρη της Κέιτ Μος, Λότι Μος, έγραψε επίσης: «Meredith, λυπάμαι πολύ, η καρδιά μου έρχεται να σε βρει», ενώ τη λύπη του εξέφρασε και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ.

 

 

 

 

Μάλιστα τον Μάιο του 2021 ο λατρεμένος ηθοποιός γιόρτασε έναν χρόνο σχέσης με την πανέμορφη κοπέλα του, Maddie Haley . Η ίδια απαρηγόρητη από τον θάνατό του, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία γράφει: Δεν θέλω να είναι αλήθεια όλο αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πως νιώθω αυτή την στιγμή. Έχασαν τον καλύτερο μου φίλο. Νιώθω ότι ξερίζώθηκε η καρδιά μου. Ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος ου γνώρισα ποτέ μου'', είπε μεταξύ άλλων.

Ο 23χρονος πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά ''Mani'' το 2019 και επίσης έλαβε μέρος στο θρίλερ ''The Killer Clown Meets the Candy Man''.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ