Όταν η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε την.... ''κόρη'' της Bella Hadid στο Φεστιβάλ Καννών - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (φωτό)

Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν; 

Εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών που άνοιξε χθες αυλαία με την ταινία Annette του Λεός Καράξ, μετά από ένα χρόνο, αφού πέρυσι είχε ματαιωθεί λόγω της πανδημίας.

Με μια κριτική επιτροπή που περιλαμβάνει κομψά διεθνή ταλέντα, όπως η Maggie Gyllenhaal και η Mélanie Laurent, οι εμφανίσεις θα είχαν σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά οι επισκέπτριες είχαν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Στις Κάννες έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες οι πρωταγωνιστές των ταινιών που διαγωνίζονται ή συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, μοντέλα, διάσημοι καλεσμένοι και τιμώμενα πρόσωπα, όπως και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα απονείμει τα βραβεία στις 17 Ιουλίου. 

Ανάμεσα τους καλεσμένους της χθεσινής βραδιάς ήταν και το διάσημο μοντέλο Κάρλα Μπρόύνι, αλλά και η Μπέλα Χαντίντ. Για την ομοιότητα των δύο top models έχουμε μιλήσει άπειρες φορές. 

 

 

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως στα μαλλιά, στη μύτη και τα χείλη! Μάλιστα πολλοί έχουν πει πως η 53χρονη πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα μπορύσε να είναι μητέρα της 24χρονης Μπέλα. 

Η Κάρλα Μπρούνι επέλεξε για την χθεσινή βραδιά μια υπέροχη δημιουργία του Οίκου Celine. Το φόρεμα ήταν ασημί, ενώ το συνδύασε με ασημένια κοσμήματα από τον Οίκο Chopard και ασημένια πέδιλα. Τα μαλλιά της είχαν ανάλαφρες μπούκλες στο τελείωμά τους. 

 

 

Από την άλλη η Μπέλα Χαντίντ επέλεξε μια vintage Jean Paul Gaultier, την οποία είχε φορέσει στην πασαρέλα το 2002 η Naomi Campbell.

 

 

Η λευκή της τουαλέτα είχε λαιμόκοψη με τούλι, αλλά εκείνο που πραγματικά έκλεβε την παράσταση ήταν η επίσης τούλινη, μαύρη ουρά.

 

 

 

 

Το topmodel είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε ένα εντυπωσιακό κότσο ενώ το look της ολοκλήρωναν τα υπέροχα και... πανάκριβα Chopard κοσμήματά της!

Ειδικότερα φορούσε σκουλαρίκια από λευκό χρυσό με δύο διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού. 18,05 καρατίων παρακαλώ! ενώ 5,82 καράτια ήταν το σύνολο των υπόλοιπων διαμαντιών που φορούσε σύμφωνα με το Elle.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ