Η πρώην επικεφαλής προσωπικού της Μέγκαν και του Χάρι μιλά για τους παλιούς εργοδότες της & στάζει μέλι! - «ήταν απίστευτη εμπειρία»

Πριν δούλευε για τον Bill και την Melinda Gates

Ως «απίστευτη» εμπειρία χαρακτήρισε την συνεργασία της με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι η πρώην επικεφαλής προσωπικού του ζευγαριου,  Catherine St-Laurent.

Η Laurent - που πριν αρχίσει να βοηθά τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και την σύζυγό του να «στήσουν» το Archwell Foundation,  εργαζόταν για το ίδρυμα του Bill και της Melinda Gates - είπε στο The Cut ότι το ζευγάρι έχει «την δυνατότητα να αποκτήσει μεγάλη επιρροή».

«Είναι απίστευτα ταλαντούχοι και δημιουργικοί ηγέτες. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό και να μπορέσω να είμαι μαζί τους στο ταξίδι τους. Ο χρόνος που πέρασα μαζί τους ήταν απίστευτα ικανοποιητικός» ανέφερε μεταξύ άλλων για την 39χρονη και τον 36χρονο πρώην εργοδότη της.

«Νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ικανοί ηγέτες στον χώρο των κοινωνικών επιπτώσεων. Ανυπομονώ να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ