Η πριγκίπισσα Σαρλίν μιλά από τη Νότια Αφρική: Είναι «δύσκολες ώρες» αλλά ο Αλβέρτος του Μονακό είναι ο «βράχος και η δύναμή μου»

Της λείπουν πολύ τα παιδιά και ο άντρας της

«Δύσκολες ώρες» περνάει η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό που είναι αναγκασμένη να παραμείνει στη Νότια Αφρική, μακριά από τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η γυναίκα του πρίγκιπα Αλβέρτου μίλησε στο Channel 24 που ήρθε σε επαφή μαζί της και την ρώτησε αναφορικά με την πορεία της υγείας της, καθώς είχε λοίμωξη ΩΡΛ η οποία και την ανάγκασε να μείνει στην χώρα όπου μεγάλωσε παραπάνω από το προβλεπόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πριγκιπικό ζευγάρι πέρασε την 1η Ιουλίου χωριστά την 10η επέτειο γάμου του για την οποία δημοσίευσε δύο βίντεο υπερπαραγωγή, ενώ προηγουμένως είχαν εκδώσει σχετική ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής: «Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι μαζί με τον άντρα μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για μένα και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. 

Παρόλα αυτά ο Αλβέρτος και εγώ δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των γιατρών, ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν πραγματικά πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. 

Οι καθημερινές μου συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μας μου αναπτερώνουν το ηθικό αλλά μου λείπει η φυσική τους παρουσία. Ήμουν τυχερή που με επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο το να τους δω. Ανυπομονώ να είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Τώρα μιλώντας στο Channel 24 η πρώην ολυμπιονίκης της κολύμβησης είπε ότι: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει ο άντρας και τα παιδιά μου πολύ. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα ήταν όταν η ιατρική μου ομάδα μου είπε ότι δεν μπορώ να επιστρέψω σπίτι μου για την επέτειο των 10 χρόνων γάμου. 

Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την στήριξή του και την αγπαή του δεν τα τα έβγαζα πέρα».

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα είχε επισκεφτεί την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων ωστόσο το πρόβλημα με την υγεία της δεν της έχει επιτρέψει ακόμα να επιστρέψει κοντά στα 6χρονα δίδυμα παιδιά της Ζακ και Γκαμπριέλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ