Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονίζει ο πατέρας του - ''Η Δικαιοσύνη είπε ότι υπάρχουν αξίες", ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του (βίντεο)

Ένοχοι οι 8 κατηγορούμενοι, οι τρεις εξ αυτών ήταν ανήλικοι όταν συνέβη το τραγικό γεγονός.

Ένοχους, όπως και πρωτοδίκως, έκρινε το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο τους 8 Κρητικούς οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης o πατέρας του σπουδαστή, ιδιαίτερα φορτισμένος, έκανε μια λακωνική δήλωση: "Η Δικαιοσύνη είπε ότι υπάρχουν αξίες", είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Στο 2.24 οι δηλώσεις του Ανδρέα Γιακουμάκη:

Ο Ανδρέας και η Μαρία Γιακουμάκη ήταν στα Ιωάννινα για την εκδίκαση των εφέσεων που είχαν ασκήσει οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του παιδιού τους. «Το σώμα μου είναι στα Ιωάννινα αλλά το μυαλό μου είναι εκεί κάτω», είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος τόνισε ότι «το ένοχοι μας καλύπτει», αναφορικά με τη νέα απόφαση.

Την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης από την πρόεδρο η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του συζύγου της.

Ένοχοι οι 8 κατηγορούμενοι 

Ένοχους κήρυξε στην δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τους 8 πρώην σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/7) ανακοινώθηκε η απόφαση από την προεδρο του δικαστηρίου, με τις ποινές να παραμένουν στην βάση της πρωτόδικης απόφασης, όπως αναφέρει το epirusgate.com.

Να σημειωθεί ότι τρεις εξ αυτών ήταν ανήλικοι όταν συνέβη το τραγικό γεγονός. Η υπεράσπιση υπέβαλλε αίτημα για ελαφρυντικά, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται και το δικαστήριο αποσύρθηκε για να οριστικοποιήσει εαν γίνει δεκτό το αίτημα για ελαφρυντικά στου ανήλικους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ