Οταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τη Χριστίνα Μπόμπα - Τι είπε η influencer, νέα μητέρα & θηλάζουσα για το εμβόλιο

Το ευχαριστώ του στην νέα μανούλα. 

Στην εκπομπή "Σήμερα" στον ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (08/07) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα δύο κοριτσιών. 

Η 33χρονη influencer, είπε ότι θα κάνει το εμβόλιο σε λίγες μέρες, ενώ παράλληλα θηλάζει τις δίδυμες κόρες της.

Η ίδια τόνισε ότι είναι πιο τρομακτικό το να νοσήσεις, από τις παρενέργειες που πολλοί φοβούνται και δεν κάνουν το εμβόλιο.

"Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή ακόμη δεν είχε διαλευκανθεί αν είναι εντάξει να το κάνω ή όχι, δεν είχα εμβολιαστεί. Τώρα, που έχει γίνει σαφές ότι είναι ασφαλές, έκλεισα το ραντεβού για το εμβόλιο για να προστατεύσω και τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου", δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 

"Ο γιατρός μου, μου είπε ότι οι θηλάζουσες μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Είναι μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς μας και τις επίσημες γραμμές που βγαίνουν για την κάθε ομάδα της κοινωνίας. Για τις θηλάζουσες μου είπαν ότι το Pfizer και το Moderna είναι ασφαλές, οπότε για μένα ο μόνος δρόμος είναι ο εμβολιασμός, πρόσθεσε.

"Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος είναι διχασμένος και στη δημοκρατία που ζούμε είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Όμως, το ζήτημα είναι δημόσιας υγείας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολύ πιο τρομακτικό να νοσήσεις παρά να εμβολιαστείς. Το εμβόλιο έχει εγκριθεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και είναι ελάχιστες οι παρενέργειες. 

Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, εγώ αυτό κάνω. Πιστεύω ότι η γνώμη των επιστημόνων είναι πολύ πιο έγκυρη", κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μάλιστα είχε νοσήσει μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη Χριστίνα Μπόμπα λέγοντας:

"Θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Μπόμπα ως εκπρόσωπος του κράτους. Αυτό που κάνει η κ. Μπόμπα είναι μια μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβασή της. Εγώ πραγματικά την ευχαριστώ. Με τέτοιο πνεύμα θα πάμε μπροστά", ανέφερε ο Υπουργός.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει 700.000 followers στο instagram και το επάγγελμά της είναι Δημιουργός Περιεχομένου.

Σε μια προσπάθεια να πείσει όσο περισσότερους πολίτες γίνεται να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει τα άτομα που έχουν πολλούς followers και είναι ιδιαίτερα αγαπητά, ιδιαίτερα στη νεολαία.

Βλέποντας, τα ποσοστά εμβολιασμού να είναι χαμηλά στα άτομα νεαρής ηλικίας, influencers όπως η Μπόμπα καλούνται να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ