Απόστολος Γκλέτσος: ''Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι & προβληματικοί - Ήμουν, είμαι & θα είμαι αγρότης (βίντεο)

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την απασχόλησή του με τη γη, τις αλλαγές στην κοινωνία, αλλά και τις... κακές κριτικές που έχει δεχτεί. 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε την Ττετάρτη 7/7 ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. 

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης. Αγρότης γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω.

Κάνω και άλλα πράγματα, όπως είναι η ηθοποιία και η τοπική αυτοδιοίκηση. Εμένα οι ρίζες μου ήταν στην Στυλίδα. Έκανα μία παρένθεση και επέστρεψα. Βασανίστηκα πολύ όσο ήμουν σε αυτή την παρένθεση. Με κούρασαν οι πολλές ώρες δουλειάς και οι ρυθμοί της πρωτεύουσας. Στα 42 μου δεν άντεξα και γύρισα στη Στυλίδα», δήλωσε ο ηθοποιός.

 

 

Ωστόσο, η κουβέντα πήγε και στη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το "ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές".

"Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει" είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συμπλήρωσε ότι: "Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι".

"Πάντα υπάρχει το κακό, το λάθος. Είναι λίγο, αλλά κάνει πολύ θόρυβο και πουλάει. Οι δημοσιογράφοι θα βρουν το κακό να το φωτίσουν και να γίνει ντόρος, να γίνει θέμα συζήτησης. Δεν σημαίνει ότι αυτό μας καθορίζει. Είναι λίγο κλειδαρότρυπα", είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ