Από βασίλισσα της μουσικής - Θεά στην πασαρέλα του Balenciaga - Η Aya Nakamura υπέροχη με σμαραγδί τουαλέτα & άψογο look (φώτο)

Υπέροχη στην πασαρέλα του Balenciaga η τραγουδίστρια με τα "διαμαντένια" άλμπουμ και singles 

Ένα άλμπουμ της πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, για τους μεθυστικούς στίχους, από  μία καλλιτέχνη στην οποία υποκλίθηκαν οι  New York Times.

Την 6η Απριλίου 2018, η Άγια Νακαμούρα κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ της, το Djadja (Τζάτζα), το οποίο βρέθηκε στην κορυφή στο Νο. 1 της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Ρουμανίας και έγινε διαμαντένιο στη Γαλλία

 Το όνομα της Aya Nakamura βρίσκεται στα χείλη όλων όσων εκστασιάστηκαν από την εντυπωσιακή της είσοδο στη μουσική βιομηχανία.

Χρησιμοποιώντας τολμηρές και σέξι εμφανίσεις, η τραγουδίστρια από το Μπαμακό του Μαλί) δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει, αναφέρει η γαλλική Vogue.

Προσκλήθηκε στην επίδειξη του  Balenciaga haute couture το φθινόπωρο-χειμώνας 2021-2022 και εγκατέλειψε τα υπερβολικά ρούχα της για μια υπέρκομψη σμαραγδί , τουαλέτα.

Αυτή τη φορά η εμφάνιση της ήταν η αποθέωση της μίνιμαλ, ομορφιάς.

Με διακριτικά χρυσά κοσμήματα, μαύρες γόβες και την τσάντα Hourglass Balenciaga, εξευγενισμένη με λεπτή αλυσίδα, ως αξεσουάρ, η καλλιτέχνης που της απονεμήθηκε το Victoires de la Musique επιβεβαίωσε  ότι μπορεί να λάμψει και στην πασαρέλα, ως αληθινός χαμαιλέοντας μόδας.

Ο γαλλικός οίκος εντάχθηκε στα ραντεβού της υψηλής   ραπτικής στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, υπό την ώθηση της καλλιτεχνικής του διευθύντριας, Demna Gvasalia, μετά από 52 χρόνια παύσης

Ο κόσμος της μόδας περίμενε με ανυπομονησιία την επίδειξη στην οποία συμμετείχαν εκτός από την Nakamura, πολλές διάσημες προσωπικότητες, αναφέρει το γαλλικό Elle.

Η σούπερ εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας δεν τον απογοήτευσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ