Τροχαίο-σοκ στη Νίκαια: Νεκρό 6χρονο κοριτσάκι - Την παρέσυρε φορτηγό (βίντεο)

Tι είπαν αυτόπτες μάρτυρες.... 

Τραγωδία στη Νίκαια, καθώς φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο τραυματίστηκε ακόμα ένα ανήλικο παιδί για την κατάσταση της υγείας του οποίου επικρατεί σύγχυση προς το παρόν με άλλες πηγές να αναφέρουν πως τα τραύματα είναι σοβαρά και άλλες πως είναι ελαφριά.

Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Σύμφωνα με το Star το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στον ρεπόρτερ του σταθμού, το κοριτσάκι κατέβηκε με μια ενήλικη γυναίκα και ακόμα ένα παιδί, από πούλμαν που είχε σταματήσει στα αριστερά του δρόμου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ενώ περνούσαν τον δρόμο για να φθάσουν στη νησίδα άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα, και το φορτηγό (χωματουργικό, όπως είπε), που περίμενε στο φανάρι, εκκίνησε και χτύπησε τα δύο παιδιά.

Το κορίτσι έχασε τη ζωή, ενώ έχει χτυπηθεί και το άλλο παιδί. 

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου συμβάντος, είπε πως φώναξε στον οδηγό να σταματήσει, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί, γιατί όπως τόνισε κόντεψε να πατήσει και το δεύτερο παιδί.

Το φορτηγό που οδηγούσε είναι από αυτά που χρησιμοποιούν στις χωματουργικές εργασίες και είναι ιδιαίτερα ψηλό, ενισχύοντας τους παραπάνω ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι ο οδηγός δεν είδε ποτέ τα τρία άτομα να διασχίζουν το δρόμο.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ