Τροχαίο στη Νίκαια: Πως έγινε η τραγωδία - Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 6χρονης - ''Πέρασε με κόκκινο, σκότωσε το αγγελάκι μου'' (βίντεο)

Καρέ - καρέ το τροχαίο στη Νίκαια. 

Ένα θανατηφόρο τροχαίο που έχει σοκάρει την κοινωνία σημειώθηκε στη Νίκαια, χθες Πέμπτη, το μεσημέρι με θύμα μια 6χρονη.

Φορτηγό όχημα παρέσυρε δύο μικρά παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του το εξάχρονο κορίτσι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα επτάχρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Πειραιά.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 6χρονη ήταν μαζί με τη θεία της και τη 12χρονη ξαδέλφη της, οι οποίες κατέβηκαν από το πούλμαν για να περάσουν απέναντι. Σημειώνεται πως η 12χρονη είναι τραυματίας, νοσηλευόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ακουγόντουσαν φωνές, λέγοντας στον οδηγό «Σταμάτα, φύγε να πάρουμε τα παιδιά κάτω από τις ρόδες», με τον οδηγό να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί κατεβαίνοντας κάτω και ο ίδιος σοκαρισμένος.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της 6χρονης 

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν» λέει ο πατέρας.

 

 

Το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου

 

 

Οι ανατριχιαστικές στιγμές έχουν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας απέναντι από τον δρόμο, και τα πλάνα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του STAR. Στις εικόνες φαίνεται η θεία του άτυχου κοριτσιού να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό, προσπαθώντας να διασχίσουν τον δρόμο βιαστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ