Ματ Ντέιμον: Ένας Αμερικάνος στις Κάννες - Μαζί του η Camille Cottin &... οι όμορφες κυρίες που ξεχώρισαν το βράδυ της Πέμπτης στο κόκκινο χαλί (φώτο)

Υπέροχος και Τζέντλεμαν 

Ο Ματ Ντέιμον δεν θα μπορούσε να λείπει από το Φεστιβάλ των Καννών.

Festival De Cannes Facebook

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Η διάσωση" βρέθηκε στην Croisette και στο Palais des Festivals,μαζί με την ομάδα της ταινίας , "Stillwater", που παρουσιάστηκε αυτή την Πέμπτη εκτός συναγωνισμού.

Festival De Cannes Facebook

Festival De Cannes Facebook

Γυρισμένο ως επί το πλείστον στη Μασσαλία,  το νευρικό θρίλερ στο οποίο ο Ματ Ντέιμον παίζει έναν Αμερικανό πατέρα έτοιμο να κάνει οτιδήποτε για την κόρη του που φυλακίστηκε στο Les Baumettes, αναφέρει η Paris Match.

Festival De Cannes Facebook

Με σκηνοθέτη τον Tom McCarthy, η ταινία που θα παρουσιαστεί στις αίθουσες το Σεπτέμβρη του 2021 διεκδικεί -αν μη τι άλλο - την προσοχή των σινεφίλ.

Festival De Cannes Facebook

Festival De Cannes Facebook

Festival De Cannes Facebook

 

Ο Ματ Ντέιμον ταξίδεψε στη Γαλλία συνοδευόμενος από την Γαλλίδα ηθοποιό και συμπρωταγωνίστρια του, Camille Cottin και ολόκληρο το καστ της ταινίας.

Αληθινός Τζέντλεμαν , με ένα λαμπερό χαμογέλο να μη λείπει στιγμή από το πρόσωπο του, ο Ματ Ντέιμον ήταν μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της Πέμπτης.

Την ίδια βραδιά έλαμψαν στο κόκκινο χαλί πολλές διάσημες κυρίες όπως η Κιάρα Φεράνι, η ηθοποιός Jodie Turner-Smith, η οποία παίζει τον κύριο γυναικείο ρόλο στην ταινία "After Yang" , η  Renate Reinsve, και η Frida Aasen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ