Η Κate Hudosn γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της Bing στην Ελλάδα - Η τρυφερή φωτο & το πάρτι στην Σκιάθο

H αποκάλυψη για τον γιο της που μας εντυπωσίασε.... 

Η Κate Hudson γιορτάζει τα ενδέκατα γενέθλια του γιου της Μπίνγκ με την πιο γλυκιά δημοσίευση στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Η ηθοποιός μοιράζεται μια γλυκιά φωτογραφία με τους θαυμαστές της δείχνοντας τον μεγαλύτερο γιο της Ράιντερ όταν ήταν επτά ετών να αγκαλιάζει τον νεογέννητο Μπίνγκ.

«Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε, και τώρα μπαίνουμε στην πρώτη ημέρα του 11ου! Μπορείτε να το πιστέψετε ότι (δηλαδή) έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία γιατί εγώ δεν μπορώ !!!» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός. «Ο Μπίνγκ μεγαλώνει μαζί με έναν απίστευτο νεαρό άνδρα. Πέρυσι έγραψα πολλά για τον χαρακτήρα του. Είναι τρυφερός, στοργικός, ευαίσθητος, αφοσιωμένος, περίεργος. Η λίστα συνεχίζεται.

 

 

Τον τελευταίο χρόνο του αρέσει πολύ να παίζει στο χρηματιστήριο... ναι, σωστά “ ακούσατε”. Αποταμιεύει τα χρήματα του, αγοράζει μετοχές, τις ελέγχει καθημερινά και έχει ζητήσει μετοχές (ως δώρο) για τα γενέθλιά του», είπε η μαμά Χάντσον.

 

 

 

 

 

 

«Στα όνειρα που έκανα για τα παιδιά μου, δεν είχα σκεφτεί ότι το 10χρονο παιδί μου θα έπαιζε στο χρηματιστήριο. Σ’ αυτό το σημείο θα πω ότι θα χειρίζεται το χαρτοφυλάκιό μου έως στα 12!» Και συνεχίζει: «Πάνω από όλα όμως ζει σαν πρωταθλητής. Διώχνει τους φόβους του για να μπορεί να αξιοποιήσει τις εμπειρίες του στο έπακρο. Το μεσαίο μου αγόρι τον αγαπώ πολύ! Χρόνια πολλά Μπίνγκ!!! Η περήφανη αλλά σοκαρισμένη μητέρα τριών παιδιών», καταλήγει η Χάντσον.

 

 

 

 

 

 

Η οικογένεια θα γιορτάσει τα γενέθλια του Μπινγκ στο νησί της Σκιάθου, μαζί με την μητέρα της Κate Hudosn Goldie Hawn και τον Kurt Russell .

 

 

Nα σημειώσουμε πως η αγαπημένη ηθοποιός συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Knives out 2», με τον Ντάνιελ Κρεγκ στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ