Συγκλονίζει η γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ: Ξετυλίγει τη ζωή της με τον άντρα της που δολοφονήθηκε άγρια - Τα δάκρυα της Ζήνας, η δύναμη της Στάθας

Τα λόγια της συζύγου του, σαν μαχαίρι στην καρδιά... 

Στις 9 Απριλίου έγινε γνωστή η είδηση πως ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε άγρια, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι. Το έγκλημα σόκαρε όλη την Ελλάδα μα πιο πολύ την οικογένειά του και τους συνεργάτες του στην εκπομπή 'Άλήθειες με την Ζήνα''. 

Τρεις μήνες από την εκτέλεση του δημοσιογράφου, η σύζυγός του, Στάθα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη για τον δικό της άνθρωπο.

Η ίδια κάθισε στη θέση που πάντα καθόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Όπως είπε, ήταν φίλοι από το 1987 από όταν ήταν σπουδαστές δημοσιογραφίας και έγιναν ζευγάρι το 1990 και το 1995 παντρεύτηκαν. «Ήταν πολύ αδύνατος και όταν ψάχναμε κοστούμι, δε βρίσκαμε στο νούμερό του» σχολίασε.

«Ο Γιώργος αγαπούσε τη ζωή και αγαπούσε να την απολαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο συνδεθήκαμε. Αυτά που ήξερε, δεν τα ήξερα εγώ και το αντίθετο. Κάναμε έναν πάντρεμα ζωών και χαρακτήρων».

 Η στιγμή της δολοφονίας και το τελευταίο τηλεφώνημα

Η Στάθα περιέγραψε και όσα έγιναν τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το τελευταίο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου ήταν σε εκείνη στις 13:49.

«Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό και τον περίμενα να έρθει, μαζί με τον Δημήτρη» είπε. Μετά από λίγο, της τηλεφώνησε μια γειτόνισσα. Την ενημέρωσε πως είχαν πέσει πυροβολισμοί και πως είχαν έρθει ασθενοφόρα και περιπολικά. 

Η τραγική ειρωνεία είναι μάλιστα, ότι η γειτόνισσά τους είχε τραβήξει φωτογραφίες για να της δώσει για αποκλειστικό στον Γιώργο Καραϊβάζ.

Κατευθείαν τηλεφώνησε στον άντρα της και βγήκε στο μπαλκόνι. «Το τηλέφωνο ήταν νεκρό» ανέφερε, σημειώνοντας πως αμέσως είπε στον γιο της «μας χτυπήσαν τον μπαμπά».

Κατέβηκε τρέχοντας στον δρόμο και στα 10 μ. από το σπίτι τους είδε το αυτοκίνητό του και τον δημοσιογράφο πεσμένο κάτω, καθώς κι ένα «ρυάκι αίματος». Στην αρχή ρωτούσε αν ζει και μετά συνειδητοποίησε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός.

Γυρνώντας προς τον γιο της, του είπε: «Ψυχραιμία, τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε».

«Kάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλησαν να του κλείσουν το στόμα κι εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση.

Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δε θα μπορέσω να μιλήσω πάλι με τον Γιώργο μου, δε θα μπορέσει να με αγκαλιάσει και να μου πει μην ανησυχείς. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, γιατί ο Γιώργος ήταν ένας υπέροχος φίλος- πατέρας» είπε η Στάθα, σημειώνοντας ότι τον φώναζαν «πάτερ Φαμίλια».

«Ελπίζω αυτοί που τον εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει, γιατί δεν άξιζε να έχει αυτό το τέλος. Δεν είχε πειράξει κανέναν, αντιθέτως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ