Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι βοηθητική για καινούργια ξεκινήματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Δυο τα σημαντικά από αστρολογικής άποψης θέματα του Σαββατοκύριακου. Το ένα αφορά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που είναι βοηθητική σε νέα ξεκινήματα. Περισσότερα για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Την Κυριακή ο Ερμής αφήνει το επικοινωνιακό και αέρινο περιβάλλον των Διδύμων και προχωρά στον Καρκίνο για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 27/7. Περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων την καθημερινότητα μας από δω και κάτω μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτό το φεγγάρι έρχεται με μια αίσθηση νοσταλγίας και ενδέχεται να αποφασίσετε να φύγετε για ένα διήμερο είτε με κάποια μέλη από την οικογένεια σας ή να επισκεφτείτε το πατρικό σας ή έναν τόπο που σας δημιουργεί ένα ωραίο συναίσθημα.

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την Κυριακή σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις, προκειμένου να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο. Άλλοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Καρκίνο μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον 3ο οίκο των κοντινών ταξιδιών, της επικοινωνίας, των επαφών με τους άλλους, των αγοραπωλησιών, της προώθησης των σχεδίων σας. Είναι μια φιλική Νέα Σελήνη προς το ζώδιο σας, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο πατώντας εδώ.

Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και σας προικίζει με μεγαλύτερη περιέργεια και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία με τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι από τώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων. Θα μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο, θα απαντάτε σε τόνους αλληλογραφίας, μπορεί να ταξιδεύετε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους περισσότερο ή να ασχολείστε με το μεταφορικό σας μέσο.

Αν ψάχνετε δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις. Αν εργάζεστε, ειδικά σε επαγγέλματα επικοινωνίας ή που εμπεριέχουν επαφή με κόσμο, θα αυξηθούν οι ευθύνες σας. Είναι ακόμη το κατάλληλο διάστημα να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με συνεργάτες και συγγενείς! Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Καρκίνο μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και ανοίγει νέους δρόμους στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα το επόμενο διάστημα, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο πατώντας εδώ.

Την Κυριακή ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στον Καρκίνο και σας βοηθά να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά που θα ανεβάσουν τις μετοχές και το εισόδημα σας. Γενικώς καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες, προκειμένου να επωφεληθείτε ή να προχωρήσετε σε διακανονισμούς. Πάντα ο κυβερνήτης σας Ερμής σχετίζεται με την τάξη και την οργάνωση και μολονότι σας φαίνεται βουνό κάτι τέτοιο, θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας. Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Καρκίνο μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ