Μέρα χαράς για την Τζένη Μπαλατσινού & τον Βασίλη Κικίλια: Όλα όσα γνωρίζουμε για την βάφτιση του γιού της στην Πάτμο (φωτό & βίντεο)

Οι μπομπονιέρες, τα τοπικά γλυκά και οι νονοί του μικρού!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας που βαφτίζουν σήμερα το μωράκι τους στην Πάτμο.

Ο Κικίλιας Junior θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος που έχει συμβολική σημασία και για τους δύο του γονείς, αφού Παναγιώτης λέγεται ο μπαμπάς του υπουργού Υγείας, ενώ το Άντώνιος έχει να κάνει με ένα τάμα που έκανε η Μπαλατσινού πριν κάποια χρόνια στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Love It» γυναίκες του νησιού θα φτιάξουν τα τοπικά γλυκά που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι στη βάπτιση ενώ οι μπομπονιέρες θα έχουν επάνω ένα κέρι με έναν γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού αλλά παράλληλα συμβολίζει την δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη.

Τέλος νονοί του Παναγιώτη Αντώνιου θα είναι κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη, επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού από το 1996 έως το 2012 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν το αγοράκι τους στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

Στην Πάτμο λοιπόν για την βάφτιση βρίσκονται και οι δύο κόρες του πρώην μοντέλου, παρουσιάστριας και επιχειρηματία Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου οι οποίες είχαν να βρεθούν δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας!

Μάλιστα η Αλεξάνδρα με αφορμή την επανένωση της με την αγαπημένη της αδερφή ανέβασε στα stories της μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τις βλέπουμε αγκαλιασμένες. «Δύο χρόνια μετά» έγραψε στο ποστ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ