Η Τζένη Μπαλατσινού ευτυχισμένη μαμά! Χωμένη στην αγκαλιά των τριών μεγαλύτερων παιδιών της - για τα γενέθλια του Μάξιμου (φωτό)

«Φως και αγάπη» 

Χρόνια πολλά στον γιο της Μάξιμο για τα γενέθλιά του ευχήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα τρια της παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας βάφτισε χθες στην Πάτμο τον μικρότερο γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο γιος της Μάξιμος δε ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες και ένας από τους νονούς του μικρού (μαζί με τον προπονητή μπάσκετ, Ηλία Καντζούρη, και η καλή φίλη της Μπαλατσινού, την επιχειρηματία, Βιολέττα Λάππα.).

 

 

Και μπορεί το ζευγάρι να έχει κρατήσει μέχρι στιγμής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μυστήριο και να μην έχει δημοσιευθεί κάποια φωτογραφία, ωστόσο σήμερα με αφορμή τα γενέθλια του Μάξιμου η περήφανη μαμά του ανάρτησε το όμορφο αυτό οικογενειακό στιγμιότυπο.

Στην εικόνα την βλέπουμε μαζί με την Αμαλία (24 ετών) και την Αλεξάνδρα (22 ετών) ενώ από πίσω τους στέκεται ο  14χρονος πλέον Μάξιμος.

«Χρόνια Πολλά Μάξιμε! Φως και αγάπη! ??? @notrealamalia @akostopoulou» έγραψε στο ποστ της.

Μάλιστα καθώς η Αμαλία μένει στην Αμερική, είχε να δει τα αδέρφια της πολύ καιρό αφού η πανδημία δεν της είχε επιτρέψει να ταξιδέψει.

Η Αλεξάνδρα λοιπόν με αφορμή την επανένωση της με την αγαπημένη της αδερφή ανέβασε στα stories της μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τις βλέπουμε αγκαλιασμένες. «Δύο χρόνια μετά» έγραψε στο ποστ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού από το 1996 έως το 2012 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο αποέκτησε τα τρια μεγαλύτερα παιδιά της. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν το αγοράκι τους στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ