Η Demi Moore έγινε νονά στην Κρήτη: Ντυμένη στα λευκά η Χολιγουντιανή σταρ - το αέρινο φόρεμα, το λουλουδένιο στεφάνι (φωτό)

Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα;

Νονά στην Κρήτη έγινε η Demi Moore που εδώ και κάποιες εβδομάδες βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Ειδικότερα η 58χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με ποστ που έκανε το sitia online στο Facebook, ήταν μια από τις νονές της Αριάδνης-Ζωής, όπως ονομάστηκε το κοριτσάκι που βαπτίστηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Στο ποστ όπου δημοσιεύτηκαν και οι σχετικές φωτογραφίες από το μυστήριο αναφέρονται τα εξής:

«Βάφτιση με νονά την ηθοποιό Ντέμι Μουρ στον Ξερόκαμπο Σητείας, στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου. Μια βάφτιση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σητεία γενικότερα.

Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου  βάφτισαν την κόρη τους,  που πήρε τ' όνομα Αριάδνη-Ζωή. Η μικρή  έχει τρεις νονές. Τη βάφτισαν, η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και άλλη διάσταση στην τελετή, είναι η Ντέμι Μουρ, η διάσημη ηθοποιός.

Ας ευχηθούμε το συγκεκριμένο γεγονός να είναι η  αφετηρία για παρόμοια γεγονότα αλλά και επιχειρηματικά βήματα στην περιοχή μας. Η οικογένεια Στέγγου έχει επενδύσει και θα επενδύσει εκ νέου στην περιοχή μας αποτελώντας παράδειγμα που πρέπει να έχει και συνέχεια. Κοντογιαννακης Εμμανουήλ».

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μεταξύ άλλων την διάσημη ηθοποιό που φορά ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της και ένα λευκό αέρινο φόρεμα που ταιριάζει πολύ με την ατμόσφαιρα των ελληνικών διακοπών.

Photo: Facebook/Sitia on Line

Photo: Facebook/Sitia on Line

Η Demi Moore προηγουμένως βρέθηκε στην Αθήνα όπου επίσκεφθηκε τους σχεδιαστές MI-RO μαζί με την κόρη της Rumer Willis, ενώ ακόμα προσκλήθηκαν από την Επιτροπή Ανάπτυξης και Προώθησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Ολυμπαικού Μουσείου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Μαμά και κόρη έκαναν ήδη και μια στάση στην Σαντορίνη όπου απόλαυσαν τον ελληνικό ήλιο, ενώ πιθανό να επισκεφτούν και άλλα νησιά μετά την Κρήτη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ