Ο «σπάνιος» Άρης Σερβετάλης on camera: Η σύνδεση με τον θεό - τα χρήματα από το “Είσαι το ταίρι μου” για την γιαγιά του που φρόντιζε (βίντεο)

 Αποκαλυπτικός, άμεσος, εξομολογητικός

Με αφορμή την παράσταση “Ορέστης” του Ευριπίδη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, o ηθοποιός Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στο Art Week και μίλησε για όλη τη διαδρομή του, από την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία πριν από χρόνια “Είσαι το ταίρι μου” έως και σήμερα.

Ο Άρης Σερβετάλης, στην σπάνια αυτή συνέντευξη είναι αποκαλυπτικός, άμεσος, εξομολογητικός, μιλώντας για τη σχέση του με τον άνθρωπο που τον ανακάλυψε, τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, για τον πανικό που έζησε λόγω της ξαφνικής διασημότητας, για τη ζωή του μέσα από την Ορθοδοξία, για τις επιλογές στην Τέχνη και στη ζωή του αλλά και με ποιο κριτήριο τις κάνει.

«Είναι παραχώρηση του Θεού ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν, είτε σου έρχονται κάποια πράγματα ως δωράκια για το πώς εσύ θα τα διαχειριστείς. Νομίζω ότι το γεγονός δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όταν συμβαίνει είτε ένας θάνατος είτε κάτι όμορφο. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεσαι εσύ, εκεί είναι όλο το ενδιαφέρον.

Πώς ο Άρης θα διαχειριστεί μια απώλεια, πώς θα διαχειριστεί ένα μεγάλο γεγονός ή κάτι άσχημο… Πώς θα μπω στη διαδικασία σε αυτά τα διλήμματα ή τα μονοπάτια να τοποθετηθώ, τι θέση θα πάρω» είπε μεταξύ άλλων ο τηλεοπτικός Λάζαρος.


«Παλιότερα δεν έπαιρνα θέση, δεν έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω. Πήγαινα και από εδώ και από εκεί, να μην με βλέπουν, να μην κάνω εκείνο, να επιλέξω αυτό που με συμφέρει. Έβλεπες ότι δεν μπορείς να είσαι και στα δύο χωράφια, δεν μπορείς να πας και από τους δύο δρόμους δεν γίνεται», πρόσθεσε ακόμα.

Αναφορικά με το Είσαι το ταίρι μου και την επιτυχία που έκανε ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής: «Η επιτυχία είναι εφήμερη. Οκ έκανα κάτι που ήταν επικοινωνήσιμο, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Η επιτυχία έχει πολλές παγίδες. Εγώ τότε φρόντιζα την γιαγιά μου. Η επιτυχία αυτή είχε, ας πούμε, το αποτέλεσμα ότι μου έφερε κάποια έσοδα, τα οποία ήταν απαραίτητα τη δεδομένη στιγμή. Ήταν κάτι απρόσμενο για εμένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ