Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με καλύτερες προδιαγραφές - Ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα στο έπακρο

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Θέματα ασφάλειας, θέματα αυτοπεποίθησης, θέματα σχέσεων, αλλά και ό,τι αφορά τις καλές πλευρές της ζωής, τη διασκέδαση, τις διακοπές, θα μας απασχολήσουν περισσότερο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο.

Σήμερα ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με καλύτερες προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ 

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Κριοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην τις αφήσετε για το Σαββατοκύριακο, διότι θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ