Φεστιβάλ Καννών - παρέλαση αστέρων: Ο Sean Penn με την κόρη του & την Katheryn Winnick, η Catherine Deneuve, η Mylene Farmer (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσαν οι stars;

Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών που συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα.

Ο ηθοποιός Sean Penn που φέτος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία «Flag Day» εμφανίστηκε στις Κάννες συνοδευόμενος από την 30χρονη κόρη του Dylan Frances Penn και τον 27χρονο γιο του Hopper Jack Penn.

Εντυπωσιακή η Dylan είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα με μια μεγάλη λαμπερή ζώνη στην μέση, ενώ ο γιος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν με παπιγιόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christrop (@christtropez)

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του παίζουν μαζί του στην ταινία, ενώ ο Penn και η κόρη του πόζαραν επίσης με την πρωταγωνίστρια του «Flag Day» Katheryn Winnick που φορούσε μια υπέροχη λευκή τουαλέτα με μακριά, δραματικά μαύρα μανίκια και λαιμόκοψη.

Οι πρωταγωνιστές του film πόζαραν παράλληλα όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό με την Dylan να φοράει ένα ασπρόμαυρο σύνολο και την Winnick ένα όμορφο μακρύ φόρεμα σε πράσινη απόχρωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η Dylan και ο Hopper είναι τα παιδιά του Sean Penn από τον γάμο του με την Robin Wright (1996–2010).

Εντυπωσιακή ήταν βέβαια και η κοκκινομάλλα Mylene Farmer με το μαύρο στράπλες φόρεμά της αλλά και η Melanie Laurent που επέλεξε για την περίσταση μια κόκκινη τουαλέτα.

Οι δύο κυρίες του Flag Day έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί κρατώντας από το χέρι τον Tahar Rahim, που επίσης είναι ένας από τους ηθοποιούς του film.

Στο κόκκινο χαλί των Καννών βρέθηκε ωστόσο και η Catherine Deneuve που φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία De son vivant, Emmanuelle Bercot, Cecile France, Gabriel Sara και Benoit Magimel.

 

Στο κόκκινο χαλί η Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα από την haute couture συλλογή του οίκου Dior, το οποίο συνδύασε με ένα κίτρινο τσαντάκι και ένα κολιέ - αλυσίδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ