Η Τζίνα Αλιμόνου δίνει χρήσιμες συμβουλές: Έτσι διαβάζουμε την ετικέτα του αντηλιακού - Τι σημαίνουν τα σύμβολα Spf, Uva, Uvb… (βίντεο)

Πότε πρέπει να εφαρμόζουμε αντηλιακή κρέμα και πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεται

Ένα βίντεο με πολύ χρήσιμες συμβουλές για το αντηλιακό και πως να διαβάζουμε την ετικέτα του ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube «Good life by Gina» η Τζίνα Αλιμόνου.

Το καλοκαίρι ο ήλιος γίνεται επικίνδυνος για την επιδερμίδα μας και έτσι η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη. Πώς επιλέγουμε όμως το κατάλληλο προϊόν για εμάς και τι σημαίνουν τα σύμβολα Spf, Uva, Uvb;



Όπως σημειώνει και η ίδια στην περιγραφή του βίντεό της «το επεισόδιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά που έχω αναρτήσει γιατί η σωστή αντηλιακή προστασία είναι υψίστης σημασίας για την ομορφιά και την υγεία μας».

Έτσι λοιπόν εξηγεί στους followers της τι σημαίνουν τα σύμβολα πάνω στις συσκευασίες αντηλιακών προϊόντων, αλλά και ποια είναι τα αντηλιακά προϊόντα που είναι ασφαλή για την υγεία μας και τον πλανήτη μας. Παράλληλα κάνει αναφορά στο πότε πρέπει να εφαρμόζουμε αντηλιακή κρέμα και πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ