Όταν η Brigitte Macron στήθηκε για την family photo του ΝΑΤΟ πλάι με την Μέρκελ - ο Emmanuel τι έκανε; Εδώ σας θέλω (βίντεο)

Η απίθανη φράση της για την διαφορά ηλικίας τους!

Παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν η Brigitte και ο Emmanuel Macron είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στον χώρο της πολιτικής και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές να δίνουν τρυφερά φιλιά ο ένας στον άλλο και να αγκαλιάζονται.

Ακόμα τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν να κρατιούνται χέρι, χέρι είναι πραγματικά αμέτρητα αφού σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους ο Γάλλος πρόεδρος προσέχει και με το παραπάνω την γυναίκα και πρώην δασκάλα του.

Αυτό είχε γίνει λοιπόν και το 2018 στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ όταν το ζευγάρι στάθηκε για να βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία με τους πολιτικούς αρχηγούς και τις πρώτες κυρίες.

Ανάμεσα στον τότε πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που τρέκλιζε, την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον Ντόναλντ Τραμπ και την Μελάνια το ζεύγος Macron φάνηκε να είναι σε άλλο πλανήτη… αυτόν της αγάπης!

Όταν ο Γιούνκερ παραπατούσε στο gala για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Γάλλος πρόεδρος από την έξοδο τους από το αυτοκίνητο ακόμα γυρνά πίσω για να δει αν έρχεται η αγαπημένη του, ενώ όταν ανεβαίνουν στην εξέδρα για την φωτογραφία της κρατάει το χέρι. Μάλιστα σε κάποιο σημείο εκείνη κάνει κάτι στο σακάκι της - ένα υπέροχο ασπρόμαυρο! - και εκείνος της χαμογελάει γλυκά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CuteMacron (@cutemacron)

Ο Emmanuel και η Brigitte Macron παντρευτηκαν το 2007 ενώ γνωρίζονταν ήδη πολλά χρόνια αφού εκείνη υπήρξε δασκάλα του. Να ασημειωθεί ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας έχει τρια παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον André-Louis Auzière (1974–2006).

Για την σχέση της με τον Emmanuel και την διαφορά ηλικίας τους η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στο γαλλικό Elle ότι «υπάρχουν μερικές φορές στην ζωή σου που πρέπει να πάρεις αποφάσεις ζωτικής σημασίας».


«Φυσικά τρώω πρωινό εγώ και οι ρυτίδες μου και αυτός με την νιότη του, αλλά έτσι είναι. Αν δεν είχα πάρει αυτή την απόφαση θα έχανα πράγματα από την ζωή μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη με τα παιδιά μου και την ίδια ώρα ένιωθα ότι έπρεπε να ζήσω αυτή την αγάπη για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ