Η Izabel Goulart εντυπωσιάζει στις Κάννες: Αποκαλυπτικό jumpsuit, λευκή τουαλέτα με κόψιμο - η γαλλική ριβιέρα της «πάει» πολύ! (φωτό & βίντεο)

Τα Etro σύνολα που «έκοψαν» την ανάσα!

Μια οπτασία στα λευκά ήταν η Izabel Goulart που έχει κάνει δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2021.

Ειδικότερα η Βραζιλιάνα καλλονή βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Benedetta φορώντας μια απίθανη τουαλέτα από το brand Etro.

Το φόρεμά της είχε λαμπερές λεπτομέρειες, κόψιμο στην μέση και εντυπωσιακή πλάτη ενώ το είχε συνδυάσει με κοσμήματα από τον οίκο Chopard.

Η ίδια μάλιστα έχει αναρτήσει στο Instagram και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε στο μπαλκόνι να ανογει την κουρτίνα λες και θα βγει στην σκηνή και να ποζάρει με την τουαλέτα της, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η γαλλική Ριβιέρα της πάει πολύ!

Αυτή δεν ήταν η μόνη εμφάνιση που έκανε ωστόσο στις Κάννες το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret, αφού πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί και στην πρεμιέρα της ταινίας Stillwater” φορώντας επίσης μια δημιουργία της Etro.

Το αποκαλυπτικό μαύρο jumpsuit που επέλεξε είχε διαφάνεια και φτερά στα πόδια ενώ η πλάτη ήταν ανοιχτή αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Το συνδύασε με υπέροχα Chopard σκουλαρίκια αλλά και ένα βραχιόλι που έδινε στο όλο look την απαιτούμενη λάμψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ