Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα μας σε θέματα δουλειάς και να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Αν η Αφροδίτη συμβολίζει αυτό που θέλουμε και αγαπάμε στη ζωή, ο Άρης συμβολίζει τον τρόπο που το διεκδικούμε και σήμερα που οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο μεταξύ τους στον Λέοντα, φαίνεται ότι γίνεται πιο εύκολο να έχουμε αποτέλεσμα στην δράση μας. Αυτή ή όψη είναι ιδιαίτερα ερωτική και μπορεί να δημιουργήσει ένα εύκολο πλαίσιο γνωριμιών.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε φάση κενής πορείας και στις 11:30 το πρωί θα περάσει στην Παρθένο. Είναι μια  ιδανική Σελήνη να επιδιώξουμε καλύτερο έλεγχο στις διατροφικές μας συνήθειες, στην υγεία και την φυσική μας κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε όλες τις καλές προδιαγραφές να γοητεύσετε κάποιον-α με τα λόγια σας  σήμερα, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να ανοιχτείτε και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Άρη είναι σούπερ ερωτική και πολύ εκδηλωτική στα συναισθήματα και την ερωτική της προσέγγιση. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι μια επιρροή βοηθητική για θέματα που αφορούν τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης και εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ψάχνετε μια μέρα να κάνετε μια δυνατή συζήτηση είτε για τα προσωπικά σας είτε για τα οικονομικά σας η σημερινή προσφέρεται. Η Σελήνη περνώντας σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο στην Παρθένο, σας καλεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να διασκεδάσετε, να το ρίξετε λίγο έξω, να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τους αγαπημένους σας φίλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έμφαση στην ερωτική σας ζωή δίνει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη. Μια νέα γνωριμία ή η διάθεση να γιατρέψετε πληγές σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση είναι μερικά από τα σενάρια. Όμως μη γίνεστε πολύ πιεστικοί.

Η  Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο κυρίως θέματα που άπτονται της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να σκέφτεστε αλλαγές που θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα στο χώρο σας είτε με τη μορφή μιας ανακαίνισης, αναδιακόσμησης, συμβίωσης ή αλλαγής σπιτιού. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ