Ηλίας Μπόγδανος on camera με κορωνοϊό: Φανερά καταβεβλημένος, κόλλησε λίγες μέρες μετά το Survivor & την επιστροφή από Άγιο Δομίνικο

Πως βιώνει τον ιό; 

Φανερά καταβεβλημένος ο Ηλίας Μπόγδανος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πως είναι η κατάσταση της υγείας του μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε θετικός στον Covid-19. 

Nα σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και το τέλος του Survivor, κόλλησε κορωνοϊό και απομονώθηκε στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

 

 

Και ενώ στην αρχή φαινόντουσαν όλα καλά ο ίδιος με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram του, ενημέρωσε τους followers του πως νιώθει αρκετά καταβεβλημένος. 

 

 

 

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι.

 

 

Θέλω πολύ να το ακούσετε. Μακάρι να μπορούσα να κάτω να πούμε λίγο περισσότερα πράγματα, αλλά πιστεύω αύριο που θα είμαι καλύτερα, θα μπω να το συζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ