Μελάνια Τραμπ is back: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο - μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε… (φωτό)

Αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν τα παπούτσια της 

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Μελάνια Τραμπ που μετά από την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο είχε «εξαφανιστεί».

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ εθεάθη να βγαίνει από το Trump Tower στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης φορώντας ένα απλό για τα δεδομένα της σύνολο.

Βασικά αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν τα παπούτσια της καθώς η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε να βάλει λευκές μπαλαρίνες.

Υπενθυμίζεται ότι όσο ο άντρας της ήταν στην προεδρία η Μελάνια είχε καθιερώσει τα ψηλοτάκουνα… και όταν λέμε ψηλά εννοούμε ψηλα!

 

 

 

 

Και λογικό θα μου πείτε αφού ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνόδευε συχνά τον άντρα της σε επίσημες εκδηλώσεις και επισκέψεις που έκανε, με την ίδια να φορά πάντα κάποιο ρούχο που θα γινόταν θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης. 

Τώρα λοιπόν φόρεσε ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με ένα άσπρο απλό μπλουζάκι και ένα μπεζ σακάκι. 

Βέβαια η «πολυτέλεια» δεν έλειπε αφού τα παπούτσια της ήταν από τον οίκο Christian Louboutin, και η τσάντα της μια επίσης λευκή Hermes, γιατί Μελάνια είναι αυτή!

Πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι είπε στο People ότι η πρώην πρώτη κυρία και ο γιος της Μπάρον περνούν το καλοκαίρι τους μεταξύ Μανχάταν και Μπέντμινστερ, όπου έχουν εξοχική κατοικία. Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως σύμφωνα με την πηγή παραμένει στο σπίτι τους στο Μπέντμινστερ.

 

 

«Ενώ το Palm Beach είναι η κύρια κατοικία τους, οι Τραμπ πηγαίνουν μπρος-πίσω από τη Νέα Υόρκη στο New Jersey κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ