Η Eva Mendes ποζάρει & οι κορούλες της τραβούν βίντεο: Πριν τον Ryan Gosling δεν ήθελε παιδιά - στα 40 έκανε την Esmeralda, στα 42 την Amada

Η μία είναι 5 ετών και η άλλη 6!

Μπορεί η Eva Mendes - σύμφωνα με τα λεγόμενά της - να μην ήθελε παιδιά πριν γνωρίσει τον αγαπημένο της σύζυγο Ryan Gosling, ωστόσο πλέον έχει μια 5χρονη και μια 6χρονη κόρη που είναι πολύ καλές στο να βιντεοσκοπούν την μαμά τους!

Ειδικότερα η 47χρονη ηθοποιός ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε σε διάφορες φάσεις να κρατάει μία από τις τσάντες του brand Terzi Burmade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

«Τα παιδιά μου το τράβηξαν αυτό. Χθες έκανα ένα ποστ για το νέο μου “κόλλημα” στις τσάντες και αυτός είναι ο λόγος:

Η terzi Burmade είναι μια καινούργια σειρά μόδας που εστιάζει στο να παρέχει δίκαιους μισθούς και ισότητα σε γυναίκες που κινδυνεύουν να δουλεύουν εξαναγκαστικά ή με πενιχρούς μισθούς. Η αποστολή τους είναι να δημιουργήσουν ένα κόσμο στον οποίο:

Κανένας άνθρωπος δεν βλάφτηκε για να κατασκευαστεί αυτό το προϊόν» έγραψε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε σύμφωνα με το People ότι καμία από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media δεν έχει τραβηχτεί από τον σύζυγό της με την ίδια να απαντά χαρακτηριστικά σε χρήστη που την ρώτησε σχετικά με αυτό ότι «είναι γυναικεία υπόθεση εξηγώντας ότι συνήθως είναι οι φίλες της εκείνες που έχουν πάρει τις φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον άντρα και τα παιδιά της, κάτι που όπως έχει δηλώσει είναι πολύ σημαντικό για αυτή και ανεβάζει μόνο κοινές τους φωτογραφίες που ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα (π.χ. από πρεμιέρες και ταινίες τους).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η ίδια τον Οκτώβριο μιλώντας στο Nova 96.9's Fitzy & Wippa είχε πει για την οικογένειά της ότι «μέχρι να ερωτευτώ τον Ryan δεν ήθελα παιδιά και δούλεψα γιατί ήμουν 40 όταν έκανα το πρώτο και σχεδόν 42 όταν έκανα το δεύτερο οπότε είχα την καριέρα μου και μετά εστίασα την προσοχή μου στην οικογένεια».

Όσο για το να είσαι γονιός είχε πει ότι είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά φυσικά και πολύ δύσκολο. «… Αλλά στο τέλος της ημέρας όταν βάζουμε τα παιδιά για ύπνο κοιταζόμαστε με τον Ryan και λέμε “τα καταφέραμε”, “το κάναμε”, “βγήκαμε από αυτό σχεδόν ανέγγιχτοι”».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ