Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπύρος Σούλης: Κλιματιστικό - Έτσι θα κάνετε οικονομία στο ρεύμα όλο το Καλοκαίρι!

Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα... 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά. Η λύση τις περισσότερες φορές είναι μια: το κλιματιστικό!

Πριν ξεκινήσετε να το ανάβετε φέτος διαβάστε πρώτα παρακάτω καθώς με το tip που σας δίνουμε θα καταφέρετε να γλιτώσετε και ρεύμα και χρήματα.

Συνήθως το κλιματιστικό σας ανάβει τις ώρες της ημέρας που έχει πολύ ζέστη και συνήθως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Αυτό, όμως, είναι λάθος και σας κοστίζει πολύ ακριβά.

κλιματιστικό

Υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε οικονομία στο ρεύμα.

Υπάρχει τρόπος να έχετε το κλιματιστικό σας αναμένο όλη μέρα και να πληρώνετε λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς του ρεύματος.

Τα κλιματιστικά πλέον είναι inverter. Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να τραβάνε όση ενέργεια χρειάζεται για να δροσίσουν το σπίτι. Αυτό σημαίνει πως όσο πιο ζεστό είναι το δωμάτιο τόσο πιο πολλή ενέργεια χρειάζεται. Έτσι, αν ανοίγετε το κλιματιστικό σας τις πιο ζεστές ώρες ξοδεύετε παραπάνω ενέργεια και χρήματα αναφέρει το spirossoulis.

Η πιο καλή ώρα για να ανάβετε το κλιματιστικό είναι το πρωί όταν ακόμα το σπίτι σας είναι δροσερό από τη νύχτα. Αυτό που θα κάνει όλη μέρα θα είναι να ξεκινάει και να σταματάει ανάλογα με τη θερμοκρασία του δωματίου.

κλιματιστικό

Η πιο καλή ώρα για να ανάβετε το κλιματιστικό είναι το πρωί.

Ανάβετε λοιπόν το κλιματιστικό σας το πρωί και αφήνετέ το αναμένο όλη μέρα. Θα γλιτώσετε ενέργεια και χρήματα και θα διατηρείτε και το σπίτι σας δροσερό όλη μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ