O Μπερνάρ Αρνό της Louis Vuitton πάντρεψε τον γιο του - 'Ενας αριστοκρατικός γάμος στο Παρίσι & ένα νυφικό... μαγεία! (φωτό)

Ο Mr Louis Vuitton έκανε έναν ονειρικό γάμο για τον γιο του.... 

Ο Μπερνάρ Ζόε Ετιέν Αρνό είναι Γάλλος επιχειρησιακός μεγιστάνας, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης.

 

 

 

 

Ο Αρνό είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο. Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Αμερικανικό επιχειρησιακό περιοδικό Forbes (Ιούνιος 2021).

Ο πάμπλουτος άνδρας πάντρεψε τον γιο του Αλεξάντερ Αρνό με την Ζεραλντίν Γκιγιό, ιδρυτή του γαλλικού brand αξεσουάρ D'Estrëe, το Σάββατο στο Παρίσι.

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2019, όταν ο Αλεξάντερ μοιράστηκε για πρώτη φορά μία φωτογραφία της αγαπημένης του στο Instagram. Τους επόμενους μήνες, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, σε ταξίδια στην Ιαπωνία, την Ελλάδα (είχε κάνει μάλιστα και ανάρτηση στα ελληνικά) και την Ιταλία.

 

 

Ο Αλεξάντερ έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Rimowa το 2017, σε ηλικία μόλις 24 ετών. 

 

 

 

 

H οικογένεια Αρνό

Τον Ιούλιο του 1988, 1 χρόνο μετά την ίδρυση της LVMH, ο Αρνό διέθεσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να σχηματίσει μια εταιρεία χαρτοφυλακίου σε συνεργασία με την Ιρλανδική εταιρία ζύθου Guiness που κατείχε το 24% των μετοχών της LVMH.

Ο Αρνό δαπάνησε 600 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει 13,5% περισσότερο τις μετοχές της LVMH, καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο μέτοχο της LVMH. Τον Ιανουάριο του 1989, έδωσε άλλα 500 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τον έλεγχο 43,5% των μετοχών της LVMH και 35% των δικαιωμάτων ψήφου, φθάνοντας έτσι στην «μειοψηφία αποκλεισμού» που χρειαζόταν για να σταματήσει την αποσυναρμολόγηση της ομάδας LVMH. Στις 13 Ιανουαρίου 1989, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

 

 

 

 

Από τότε, ο Αρνό οδήγησε την εταιρεία μέσω ενός φιλόδοξου αναπτυξιακού σχεδίου, μετατρέποντάς την σε μία από τις μεγαλύτερες πολυτελείς ομάδες στον κόσμο με έδρα τη Γαλλία. Σε έντεκα χρόνια, η αγοραία αξία της LVMH πολλαπλασιάστηκε τουλάχιστον κατά δεκαπέντε, ενώ ταυτόχρονα οι πωλήσεις και τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 500%.

 

 

Προήγαγε αποφάσεις για την αποκέντρωση των εμπορικών σημάτων του ομίλου. Ως αποτέλεσμα αυτών των μέτρων, τα σήματα θεωρούνται πλέον ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις με τη δική τους ιστορία.

Τον Ιούλιο του 1988, ο Αρνό απέκτησε την Céline. Το 1993, η LVMH απέκτησε 2 θυγατρικές εταιρείες, την Berluti και το Kenzo. Την ίδια χρονιά, ο Αρνό εξαγόρασε τη γαλλική οικονομική εφημερίδα La Tribune. Τον Νοέμβριο του 2007 πούλησε την La Tribune για να αγοράσει μια άλλη γαλλική οικονομική εφημερίδα, την Les Échos για 240 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1994, η LVMH απέκτησε την εταιρία αρωμάτων Guerlain. Το 1996, ο Αρνό εξαγόρασε την Loewe. Οι εταιρίες Thomas Pink το 1999, Emilio Pucci το 2000 και FendiDKNY και La Samaritaine αγοράστηκαν από τον Αρνό το 2001.

Το νυφικό

Το νυφικό ήταν ένα όνειρο. Σε vintage στυλ αλλά και silky ύφασμα, έφτανε μέχρι τους αστραγάλους της νύφης. Μάλιστα είχε σε ορισμένα σημεία κεντημένα λουλούδια. 

Η Ζεραλντίν από την πλευρά της, σπούδασε στο Central Saint Martins στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στο Παρίσι το 2015 για να ιδρύσει την D’ESTRËE, η οποία δημιουργεί «αξεσουάρ μόδας υψηλής ποιότητας», όπως καπέλα και κοσμήματα. Η Μπιγιονσέ είναι μία από τις διάσημες πελάτισσές της και τα αντικείμενα του brand πωλούνται σε πάνω από 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ