Μύκονος: Άγρια δολοφονία 27χρονου - Μετά από συμπλοκή άνδρας τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών νεαρών ρωσικής και αλβανικής καταγωγής.

Συμπλοκή για οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για να πέσει νεκρός άνδρας Αλβανικής καταγωγής στην Μύκονο.

Όπως αναφέρει το mykonosvoice.gr, μια διένεξη που στην αρχή δεν έμοιαζε τόσο σοβαρή έφερε τους εμπλεκόμενους να πιαστούν στα χέρια και με μαχαίρι ο ένας κατάφερε θανάσιμο χτύπημα σε ομοεθνή του.

Η αστυνομία της Μυκόνου διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 23:00. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ στην άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου - για χρηματικές διαφορές μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών - τουλάχιστον 12 άτομα, χωρισμένα σε δύο ομάδες, συναντήθηκαν με σκοπό να επιλύσουν την μεταξύ τους εκκρεμότητα.

Το θύμα ήταν μόλις 27 ετών. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές για τον εντοπισμό του δράστη. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, με τις διωκτικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο άγριο φονικό του 27χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ