Η Naomi Campbell στην πρώτη της καμπάνια απ’όταν έγινε μητέρα - Στα 51 της ποζάρει με Burberry μπικίνι (φωτό & βίντεο)

Συνεργάζεται με τον φίλο της και σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci

Η Naomi Campbell είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Burberry TB Summer Monogram με το διάσημο μοντέλο να συνεργάζεται με τον φίλο της και σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci.

Ήδη στα social media του διάσημου Brand έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο από την καμπάνια, που είναι η πρώτη για το supermodel μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαγιό και χρυσά, «βαριά» κοσμήματα αλλά και με ένα σύνολο - φόρμα, τζάκετ, καπέλο και τσάντα - με το μονόγραμμα της εταιρείας.

Σε άλλη ανάρτηση που είχε κάνει στον δικό της λογαριασμό στο Instagram η 51χρονη καλλονή είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φορούσε μια απίθανη κόκκινη τουαλέτα και κρατούσε ένα γαλάζιο μπαλόνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

«Happy new Moon» έγραψε στο ποστ ενώ πρόσθεσε και το hashtagh καινούργια ξεκινήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο το topmodel είχε μοιραστεί μια φωτογραφία στα social media ανακοινώνοντας πως έγινε μητέρα, με την ίδια να γράφει  «ένα πανέμορφο μικρό κοριτσάκι με διάλεξε να γίνω η μητέρα του. Δεν μπορώ να περιγράψω τον δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Λίγο αφότου έκανε γνωστή την είδηση  κατά τη διάρκεια της εκπομπής της 'No Filter with Naomi' στο YouTube ανέφερε ότι αισθάνεται τιμή. Συγκεκριμένα, ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τη σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg το διάσημο μοντέλο έγραψε στο live stream chat: “Γεια σας αγάπες μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλια μου... και για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της μητρότητας. Αισθάνομαι τιμή και ταπεινότητα”.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ