Greek summer 2021: O @socratesrivers παρουσιάζει την μαγευτική Aντίπαρο- Οι Έλληνες φωτογράφοι προτείνουν

Ένα όμορφο καλοκαιρινό κλικ!

Αν αναζητάτε έναν όμορφο, γαλήνιο, καλοκαιρινό παράδεισο η Αντίπαρος τα έχει όλα αυτά. 

Είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων και ολόκληρου του Αιγαίου. Μάλιστα ο έλληνας φωτογράφος με το όνομα @socratesrivers στο Ιnstagram μας δείχνει μια μυσιτκή τοποθεσία του νησιού, όπου τα νερά είναι καταγάλανα και το μέρος αποπνέει μια ηρεμία και ησυχία. 

Άλλωστε το νησί έχει το όνομα ''Το πιο χαλαρό Κυκλαδονήσι'' και όχι άδικα. θα σε γοητεύσει με τις πανέμορφες παραλίες και τα γραφικά σοκάκια της. Το νησί βρίσκεται πολύ κοντά στη δημοφιλή Πάρο και προσφέρεται τόσο για μονοήμερες εκδρομές όσο και για διαμονή, καθώς διαθέτει όλες τις παροχές που θα χρειαστείς.

Παραλίες στην Αντίπαρο

Παρά το μικρό μέγεθός της, η Αντίπαρος έχει πολλές παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. Επιπλέον, στο νησί έχεις την δυνατότητα να κολυμπήσεις σε μαγευτικές σπηλιές σπάνιας φυσικής ομορφιάς και να κάνεις γυμνισμό! To Ferryhopper σου προτείνει κάποιες από τις πιο αγαπημένες παραλίες:

  • Ψαραλυκή: Αποτελείται από δύο διαδοχικές παραλίες που είναι από τις πιο γνωστές του νησιού. Είναι οργανωμένες, με beach bar και προσφέρουν τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.
  • Φανερωμένη: Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Αντιπάρου. Πρόκειται για μία μη οργανωμένη αμμώδη παραλία, ιδανική για χαλάρωση.
  • Παραλία Κάμπινγκ: Πολύ γνωστή παραλία που βρίσκεται δίπλα στο κάμπινγκ. Έχει χρυσαφένια άμμο, ρηχά νερά και αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατασκηνωτές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ