Ολόγυμνη η Κλέλια Ρένεση στέλνει μήνυμα: «Όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος - Καμία μόνη» (φωτό)

«Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου»

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοκποίησης των γυναικών στέλνει μέσα από ανάρτησή της στο Instgram η Κλέλια Ρένεση που ανέβασε μια γυμνή της φωτογραφία.

Στην εικόνα, που τραβήχτηκε πριν δύο χρόνια, την βλέπουμε στην θάλασσα να κρατά στα χέρια της την κορούλα της που ήταν τότε μόλις δύο μηνών.

Στο ποστ της έγραψε τα εξής:

«Πριν 2 χρόνια ακριβως, κρατουσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς οπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγω. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Οπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά ολου του κόσμου. Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεσή σου.

Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωη κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα. Αν σε ένα γυναικείο κορμί εσύ βλέπειες μόνο το σκεύος ηδονής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες, οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος.

Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ