Κάννες - κόκκινο χαλί: Το απίθανο color blocking της Tilda Swinton, το κολιέ - δέντρο της Bella Hadid, οι πούλιες της Salma Hayek (φωτό & βίντεο)

Οι πρωταγωνιστές του Wes Anderson έκλεψαν την παράσταση

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών και εμείς συνεχίζουμε να σας δείχνουμε τα σύνολα που φόρεσαν οι διάσημοι αλλά και όλα όσα έγιναν.

Ξεκινάμε λοιπόν από το καστ της ταινίας The French Dispatch και τους πρωταγωνιστές του Wes Anderson που έκλεψαν την παράσταση.

 

 

 

 

 

Ειδικά η Tilda Swinton με το υπέροχο θαλασσί κοστούμι της και φυσικά με το απίθανο Haider Ackermann color blocking outfit, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι γνωρίζει από στυλ.

Μάλιστα η μοιράστηκε και μια τρυφερή στιγμή με τον συμπρωταγωνιστή της Timothée Chalamet που έγειρε σε κάποια φάση το κεφάλι του στον ώμο της.

Και αυτός βέβαια ήταν στυλάτος φορώντας ένα μεταλλικό κοστούμι από τον Tom Ford. Όσο για το outfit της Swinton αυτό ήταν μια μακριά πορτοκαλί φούστα που άγγιζε το πάτωμα συνδυασμένη με ένα ροζ μπολερό και μανίκια από ένα στραφτερό ύφασμα με πούλιες το χρώμα του οποίου θύμιζε εκείνο των σκαθαριών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILY.Tilda (@ily.tilda)

Η Salma Hayek από την άλλη έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με ένα λαμπερό φόρεμα από τον οίκο Gucci. Με πούλιες σε μπλε και μαύρους τόνους το φόρεμά της τόνιζε ιδιαίτερα το πλούσιο στήθος της.

Photo: Instagram/Gucci

Η  Hayek όμως δεν ήταν η μόνη διάσημη κυρία που έντυσε ο γνωστός οίκος μόδας στις φετινές Κάννες αφού όπως βλέπουμε και απί τις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media αρκετές celebrities φόρεσαν μια από τις υπέροχες δημιουργίες του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Για ακόμα μια φορά όμως την παράσταση έκλεψε και η Bella Hadid που φόρεσε μια δημιουργία από τον οίκο Schiaparelli.

 

 

Η μαύρη εφαρμοστή τουαλέτα της είχε ανοιχτό το μπούστο το οποίο κοσμούσε ένα τεράστιο χρυσό κολιέ - δέντρο. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οίκος είναι διάσημος για τις εξτραβαγκάντ δημιουργίες που «παίζουν» με την δομή και τον όγκο.

Άλλωστε ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του είναι το Skeleton Dress, ενώ πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει στην πασαρέλα και μια απίθανη φούξια τουαλέτα - σκουλαρίκια. 

Και η Camila Coelho όμως έλαμπε μέσα στο ολόλευκο φουστάνι της που ήταν από τον σχεδιαστή Nicolas Jebran.

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

 

 

 

 

Εσείς ποιος ή ποια πιστεύετε ότι κατάφερε πραγματικά να εντυπωσιάσει στο κόκινο χαλί του Φεστιβάλ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ