Από τον Calvin Klein στο Skims: Η Kate Moss το πρόσωπο του brand της Kim Kardashian - η μία skinny, η άλλη πιο «ζουμερή» (φωτό)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014

Η Kate Moss πίσω στα 90ς συμμετείχε στην  θρυλική καμπάνια του Calvin Klein και τώρα είναι το νέο πρόσωπο του brand της Kim Kardashian Skims.

Τότε, έφηβη ακόμα, είχε ποζάρει με ανδρικό τύπου εσώρουχο της γνωστής εταιρείας αλλά και topless φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι. Για την ιστορία στο πλευρό της ήταν ο μουσικός της hip hop Marky Mark και η φωτογράφιση έγινε το 1992.

Και ήταν αυτή η καμπάνια του Calvin Klein που έκανε το νεαρό αυτό κορίτσι, από την Βρετανία να πάρει μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της μόδας.

Πλέον μετρώντας πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχοντας συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, το 47χρονο μοντέλο ποζάρει με τα bodywear της Kim η οποία σε tweet της έγραψε ότι «πρωτογνώρισα την Kate μέσω του Riccardo Tisci (σχεδιαστής μόδας) και αμέσως κόλλησα με το χιούμορ της, την αυθεντικότητά της και την κλασική ομορφιά της, είμαστε φίλες από τότε».

«Είναι το fashion icon που έχει καθορίσει μια ολόκληρη γενιά όσον αφορά το στυλ και με τιμά να είναι το νέο πρόσωπο του Skims το φετινό καλοκαίρι» συμπλήρωσε η Kim σε ανάλογο ποστ της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα την βλέπουμε τόπλες να φορά ένα από τα κολάν του brand, ενώ σε άλλες εικόνες φορά ένα ανοιχτόχρωμο bralette και ένα μαύρο σετ εσωρούχων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Η «ζουμερή» Kim λοιπόν συνεργάζεται με την skinny Kate. Και αν αυτό ακούγεται παράδοξο - αφού μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά «πρότυπα ομορφιάς» - η σειρά εσωρούχων της Kim απευθύνεται σε όλους τους τύπους γυναίκας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ