La Mariette: Η Selena Gomez σε μια καλοκαιρινή συνεργασία - Τα πολύχρωμα μαγιό της είναι για όλες τις γυναίκες (φωτό)

Το ολόσωμο είναι ήδη sold out!

Η πιο καλοκαιρινή συνεργασία είναι σίγουρα αυτή της Selena Gomez με την La Mariette, αφού η τραγουδίστρια λανσάρει πλέον μια σειρά με πολύχρωμα μαγιό που είναι για όλες τις γυναίκες.

Ήδη στα social media του brand έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες με τα τέσσερα σχέδια, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Στις εικόνες βλέπουμε την 28χρονη να ποζάρει φορώντας τα μπικίνι αλλά και το ολόσωμο που έχουν μια απίθανη μπλε-μωβ απόχρωση με πινελιές φούξια, πορτοκαλί και κίτρινο.

Τα μαγιό της La Mariette όμως φορούν και δύο ακόμα κορίτσια με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο τόσο μεταξύ τους, όσο και από της Selena Gomez.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια συνεργάστηκε για την σειρά με την πρώην manager της Theresa Mingus και τον  Morgan Brutocao για να δημιουργήσουν την tie-dye συλλογή με το Aura print που είναι εμπνευσμένο από την Selena. 

«Η αύρα της λάμπει σε ό, τι κάνει και θέλουμε όλοι οι άλλοι να νιώσουν ένα τέτοιο μετασχηματιστικό συναίσθημα, ότι είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός τους» είπε μεταξύ άλλων η Mingus για την κολεξιόν.

Πάντως να ξέρετε ότι το ολόσωμο είναι ήδη sold out!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ