Η Κόρα Καρβούνη στις Κάννες - Δείτε την να ποζάρει με υπέροχη δημιουργία του Άγγελου Μπράτη σε παραλία (φωτό)

Στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών η ταινία «Brutalia, εργάσιμες μέρες» του Μανώλη Μαυρή.

Στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών (6 έως 15 Ιουλίου) διαγωνίζεται η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Brutalia, εργάσιμες μέρες» του Μανώλη Μαυρή, η οποία έχει χρηματοδοτηθεί από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) και υποστηρίζεται στις Κάννες από την Hellas Film.

H ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, η οποία συμμετέχει στην ταινία βρίσκεται ήδη στις Κάννες και μας δείχνει μέσα από το Instagram της πως περνάει στο ταξίδι της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία από την παραλία στην οποία φοράει μια απίστευτη μπλε δημιουργία του Άγγελου Μπράτη. 

Μάλιστα απ'οτι φαίνεται επέλεξε τον πασίγνωστο σχεδιαστή για τις εμφανίσεις της εκεί, αφού και σε ακόμη μια φωτογραφία της μας δείχνει άλλο ένα εξαιρετικό φόρεμα που επέλεξε. 

Να σημειώσουμε πως σημαντική είναι φέτος η ελληνική παρουσία στο L' Atelier της Cinefondation των Καννών, όπου θα παρουσιαστεί το κινηματογραφικό σχέδιο μυθοπλασίας μεγάλου μήκους «Cora» της Εύης Καλογηροπούλου.

«Το σχέδιο αυτό εντάχθηκε πρόσφατα στα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΚΚ στη συγκεκριμένη δράση του φεστιβάλ» υπενθυμίζει το Κέντρο Κινηματογράφου, όπως επίσης ότι πέρυσι η Εύη Καλογηροπούλου είχε συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα των Καννών με την μικρού μήκους ταινία «Motorway 65» διεκδικώντας τον Χρυσό Φοίνικα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ