Καλοκαίρι 1961: Όταν «ινδιάνοι απαγωγείς» με αγγελιοφόρο τον Ντίνο Ηλιόπουλο πήγαν να «αρπάξουν» την Αλίκη Βουγιουκλάκη (φωτό)

Γυρίζονταν ταυτόχρονα δύο πολύ αγαπημένες ταινίες!

Μια σπάνιααπίθανη vintage φωτογαρφία που συνοδεύεται από μια ακόμα πιο απίθανη ιστορία έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό Aliki Vougiouklaki Official στο Instagram.

Όπως διαβάζουμε στο ποστ «το καλοκαίρι του 1961 στα στούντιο της Φίνος Φιλμ γυρίζονται ταυτόχρονα οι κωμωδίες "Η Λίζα και η άλλη" με πρωταγωνίστρια την Αλίκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ο "Ατσίδας" με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Ζωή Λάσκαρη και Παντελή Ζερβό.

Με χιουμοριστική διάθεση, συντελεστές του "Ατσίδα" ντυμένοι ινδιάνοι και αγγελιοφόρο της αποστολής τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αποφασίζουν να απαγάγουν την "Λευκή Σταρ" Αλίκη στον δικό τους χώρο προκαλώντας το γέλιο και ένα ευχάριστο κλίμα στα πλαίσια των πολύωρων γυρισμάτων.

Στην φωτογραφία η Αλίκη με τους "Ινδιάνους απαγωγείς" και τον σπουδαίο και μόνιμο μακιγιέρ και συνεργάτη του Φίνου Σταύρο Κελεσίδη. Πίσω ακριβώς από την Αλίκη διακρίνεται ο ηθοποιός Βελισάριος Κοντογιάννης ο οποίος υποδύεται σε ένα μικρό ρόλο τον πεθερό του Ηλιοπουλου στον "Ατσίδα" και αποτελεί την χαρακτηριστική φυσιογνωμία από το κάδρο στην κλασική επίσης κωμωδία της Φίνος Φιλμ "Ο θησαυρός του μακαρίτη"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ