Καλοκαίρι στην Κω από 144 ευρώ: Αξέχαστες διακοπές στην πατρίδα του Ιπποκράτη - ένα νησί για όλα τα γούστα (φωτό)

Έχει τα πάντα!

Θέλετε παραλία με άμμο; Προτιμάτε το βότσαλο; Σας αρέσουν τα πράσινα νερά; Ή είστε κλασικοί που αγαπάτε το βαθύ γαλάζιο; Θέλετε με δυο βήματα να βρίσκεστε στα άπατα ή σας αρέσει να περπατάτε στα ρηχά και να απολαμβάνετε παιχνίδια με μπάλες κα ρακέτες;

Ότι απάντηση και να δώσετε η Κως είναι για εσάς. Έχει τα πάντα. Παραλίες οργανωμένες και ελεύθερες, μικρές και μεγάλες, πολύβουες και απομονωμένες. Η πατρίδα του Ιπποκράτη, του θεμελιωτή της σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης περιμένει τος επισκέπτες της προκειμένου να τους προσφέρει αξέχαστες διακοπές.

Το Manessistravel.gr έχει να προτείνει πακέτα διακοπών και ξενοδοχεία για την διαμονή μας. Ας τα δούμε:

Καλοκαίρι στο IKOS ARIA 5* στην Κώ με το Ι.Χ. σας από 472 ευρώ

Το Ikos Aria, στην ελκυστική νοτιοδυτική ακτή της Κω στα Δωδεκάνησα, προσφέρει ένα συναρπαστικό συνδυασμό σύγχρονου στιλ και παραδοσιακής φιλοξενίας. Ανακαλύψτε τον θαυμαστό κόσμο του Ikos Aria και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών. Σε μία τοποθεσία που εκτείνεται σε 200 στρέμματα και πλαισιώνεται από την εκθαμβωτική ακτή της Κω, το πολυτελές συγκρότημα δικαιώνει τη φήμη των Δωδεκάνησων: Απαράμιλλη ομορφιά, αξιόλογος πολιτισμός και ζεστή φιλοξενία. Το Ιkos Aria, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Infinite Lifestyle, που έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις, θα σας χαρίσει αλησμόνητες αναμνήσεις.

Photo: Manessistravel.gr/IKOS ARIA

2 μέρες στο ξενοδοχείο IKOS ARIA 5* στην Κώ με δικό σας μέσο Ι.Χ. και παροχές ALL INCLUSIVE.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Καλοκαίρι στο GRECOTEL KOS IMPERIAL 4* στην Κω με το Ι.Χ. σας από 144 ευρώ

Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Άγιος Φωκάς, είναι μια σπουδαία επιλογή για οικογένειες. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 6. 4 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Ένα σύνολο 384 υπνοδωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

Tο Grecotel Kos Imperial Thalasso κατασκευάστηκε το 2002. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι με την εργασία ή το σπίτι. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Grecotel Kos Imperial Thalasso.

Η επιχείρηση αυτή εφαρμόζει πράσινες πρακτικές. Σε περίπτωση που χρειαστεί, αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η επιχείρηση προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων. Οι επισκέπτες μπορούν να αθληθούν ή να απολαύσουν τις δραστηριότητες που παρέχονται στις εγκαταστάσεις.

Φωτογραφίες: Manessistravel.gr/Grecotel Kos Imperial Thalasso

Κάντε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ