Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων ή εξιδανίκευσης στις σχέσεις,

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ο Χείρωνας, αυτός ο αστεροειδής με την ισχυρή συμβολική σημασία στην αστρολογία, γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και φέρνει στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται ίαση στη ζωή μας για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει.

Η Σελήνη στο μεγαλύτερη μέρος της μέρας θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και συγκεκριμένα από τις 09:46 το πρωί μέχρι τις 17:31 το απόγευμα που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού. Στις ώρες αυτές συνεχίζουμε τις δραστηριότητες που κάνουμε, αλλά προσπαθούμε να μην εγκαινιάσουμε καινούρια πράγματα. 

ΚΡΙΟΣ 

Ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός των άλλων, σας προτρέπει σε περισσότερη αυτογνωσία. Νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά; Σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή ως τώρα; Υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν στις σημαντικές σας σχέσεις; Μπορεί να μην είναι εύκολες οι απαντήσεις και πολλές φορές προτιμάτε να τις αγνοείτε, διότι ξέρετε πολύ καλά πόσο επώδυνο είναι να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά όσο το κάνετε τόσο αναβάλλετε την ευτυχία σας για αργότερα

ΤΑΥΡΟΣ 

Ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σήμερα και μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια κάποια «τραύματα» του παρελθόντος, με τα οποία δεν έχετε ξεμπερδέψει ή δεν τα πιάσατε και ποτέ. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για ψυχοθεραπεία ή για να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά ό,τι πονά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε με κάποιο τρόπο, τους μακροπρόθεσμους στόχους που μπορεί να έχετε και πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή και καλύτερες επιλογές ατόμων που να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινό όραμα. Άτομα που έχετε βαφτίσει φίλους στο παρελθόν και παίζουν με τις ανασφάλειες σας δεν δικαιούνται να λέγονται φίλοι και σίγουρα δεν δικαιούνται να είναι δίπλα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ