Διακοπές στην Ζάκυνθο: Το Φιόρε του Λεβάντε, το λουλούδι της Ανατολής για τους Βενετούς - Οι παραλίες της φημισμένες & πολυφωτογραφημένες

Ο ρομαντισμός είναι παντού γύρω σας στη Ζάκυνθο. 

Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε, το λουλούδι της Ανατολής για τους Βενετούς, φιλοξενεί περισσότερα από 7000 είδη λουλουδιών. Μια πανδαισία χρωμάτων και μυρωδιών που ενέπνευσαν τον πολιτισμό και διαμόρφωσαν την κουλτούρα των κατοίκων του νησιού.

Ο ρομαντισμός είναι παντού γύρω σας στη Ζάκυνθο. Στην πόλη, στα ταβερνάκια, κάτω από κάθε παράθυρο όπου μπορεί να δείτε μια καντάδα, και φυσικά σε όλο το μήκος της δυτικής ακτής, απ’ όπου θα θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα.

Οι παραλίες φημισμένες και πολυφωτογραφημένες: Το Ναυάγιο, ο Λαγανάς, ο Γέρακας, ο Βασιλικός, το Μαραθονήσι, οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι σα να έχουν προκύψει από χέρι ζωγράφου. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς οι χελώνες Καρέτα- Καρέτα, που κάνουν αιώνες τώρα τη διαδρομή από τη Λιβύη για να αφήσουν εδώ τα αυγά τους.

Ότι και να επιλέξετε να βάλετε στο πιάτο σας μην ξεχάσετε να απολαύσετε τα μοναδικά κρασιά που παράγονται στο νησί αναφέρει το ManesisTravel.

Η σκαρτσοτσέτα έχει ως βάση το μοσχάρι και ολοκληρώνεται αφού προστεθεί μια ολόκληρη παλέτα μυρωδικών. Το σγατζέτο περιλαμβάνει ποδαράκια αρνίσια ή κατσικίσια και μοσχαρίσιο συκώτι. Και για το τέλος φρυγανιά Ζακύνθου με κρέμα, σιρόπι, κανέλα και καρυδόψιχα.

Δείτε τα πακέτα

Καλοκαίρι στο ZANTE BEACH RESORT 4* στη Ζάκυνθο με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 158.67€/ Βραδιά

Tο ξενοδοχείο προσφέρει δίκλινα, οικογενειακά, και superior bungalow δωμάτια. Τα δίκλινα είναι χωρητικότητας 4 ατόμων και διαθέτουν μπαλκόνι/ταράτσα με θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μίνι μαρκετ, σαλόνι, χώρο παροχής ίντερνετ, ασύρματο ίντερνετ (με επιπλέον χρέωση), δωμάτιο με τηλεόραση, εσωτερικό και εξωτερικό εστιατόριο (Dionysos), ασιατικό εστιατόριο, εσωτερικό/εξωτερικό μπαρ, pool μπαρ, 2 φωτιζόμενα γήπεδα τένις, πισίνα, παιδική πισίνα, επιτραπέζιο τένις μπιλιάρδο, μπόουλινγκ, beach volley και γυμναστήριο.

Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες όπως ενοικίαση αυτοκινήτων, πλυντήριο, μεταφορά αποσκευών, ανταλλαγή συναλλάγματος, γιατρό σε υπηρεσία, θεματικές βραδιές, φύλαξη παιδιών (κατόπιν ζήτησης με επιπλέον χρέωση), καθώς και υπηρεσίες γαμήλιων δεξιώσεων.

Καλοκαίρι στο CAVO ORIENT BEACH HOTEL & SUITES 4* στη Ζάκυνθο με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 119€/ Βραδιά

Το παραθαλάσσιο Cavo Orient Beach Hotel & Suites βρίσκεται στο Τραγάκι. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Στο κατάλυμα θα βρείτε εστιατόριο με μπουφέ και θέα στη θάλασσα, à la carte εστιατόριο, κήπο και παιδική χαρά. Παρέχονται ακόμη δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη ρεσεψιόν.

Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες του Cavo Orient Beach Hotel & Suites περιλαμβάνουν τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο.

Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Οι περισσότερες μονάδες έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή την πισίνα, ενώ ορισμένες προσφέρουν κοινόχρηστη πισίνα. Στο ξενοδοχείο σερβίρεται μπουφές πρωινού καθημερινά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους σε ένα από τα δύο εστιατόρια ή να πάρουν ένα ποτό στο μπαρ.

Καλοκαίρι στο DIANA PALACE 4* στη Ζάκυνθο με το Ι.Χ σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από85€/ Βραδιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE

  • Tα γεύματα είναι διαθέσιμα τις παρακάτω ώρες: Πρωινό 8:00π.μ – 10:00π.μ Μεσημεριανό 12:30μ.μ – 2:30μ.μ Βραδινό 7:00μ.μ – 9:30μ.μ
  • Μπουφέ με σνακ 3:30μ.μ – 4:30μ.μ στο Snack Bar
  • Απογευματινό Τσάι 5:00μ.μ – 6:00μ.μ στο Pool bar
  • Τα παιδιά μπορούν να παραγγείλουν παγωτό στον χώρο του Snack bar από τις 10:00π.μ έως τις 6:00μ.μ και κατά την διάρκεια των γευμάτων.
  • Όλα τα παρακάτω ροφήματα σερβίρονται στο Pool Bar από τις 8π.μ έως τις 10π.μ
  • Τσάι, καφές, γάλα, νερό, χυμοί
  • Όλα τα παρακάτω ροφήματα σερβίρονται στο Pool Bar από τις 10:00π.μ έως τις 11μ.μ και κατά την διάρκεια των γευμάτων
  • Σόδα, Κόλα, Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Τοπικό κρασί, Ούζο, Τοπική Μπύρα, Μπράντι, Τζιν, Ουίσκι, Βότκα, Ρούμι, Τεκίλα, Λικέρ.
  •  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ