Πέθανε ο Πέτερ Ντε Βρις: Ο δημοσιογράφος που πυροβόλησαν στο κεφάλι στην Ολλανδία - Εκτέλεση αλά Καραϊβάζ γιατί ερευνούσε το οργανωμένο έγκλημα (φώτο -βίντεο)

Ήταν σε λίστα θανάτου

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο Ολλανδός δημοσιογράφος που πυροβολήθηκε στο κέντρο του Άμστερνταμ ενώ έβγαινε από τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για τον διάσημο αστυνομικό ρεπόρτερ Πέτερ Ντε Βρις, γνωστό για τις έρευνες του που έχουν φέρει στο φως εγκλήματα του ολλανδικού υποκόσμου.

Ο Ντε Βρις  είχε κερδίσει το 2008 ένα διεθνές βραβείο Emmy στην κατηγορία επικαιρότητας για τις έρευνες του στην υπόθεση εξαφάνισης της εφήβου Νάταλι Χολογούεϊ στην Αρούμπα το 2005.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ήταν σε λίστα θανάτου από τον υπόκοσμο γιατί ερευνούσε το οργανωμένο έγκλημα και είχε κάνει πολλές απκαλύψεις, αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ 

Ο Πέτερ Ντε Βρις τραυματίστηκε βαριά από σφαίρες αγνώστου το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου, σε δρόμο του Άμστερνταμ.

Ο 64χρονος ντε Βρις, ο οποίος είχε δεχθεί επανειλημμένα απειλές κατά της ζωής του, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως ανακοίνωσε η δήμαρχος του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί τρεις ύποπτοι ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας του Ολλανδού δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ